Project Functies
Notificaties
Project notificatie instellingen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door op de instellingen knop rechts boven in de hoek van het scherm te klikken verschijnt het instellingen venster.

Vanuit hier kan welke waarschuwingsmelding behoefte aan is in Bimsync, Email of Slack gefiltreerd worden.

De gekozen instellingen zijn persoonlijk van gebruiker tot gebruiker.

NB: Verzeker dat de notificatie knop aan staat. Het is niet genoeg om alleen de vakken af te haken maar de knop moet ook aan staan.