Dit artikel is volledig automatisch vertaald.
U kunt opgeslagen views vinden als een submenu van de modelspagina.
Deze pagina maakt deel uit van het inhoudspaneel.
Het afspelen van een opgeslagen view zal de situatie in de 3D-viewer recreëren die aanwezig was toen de opgeslagen view werd gemaakt.
Als u een specifieke set modellen opent en ermee werkt, kan het vaak veel tijd kosten om op de 3D-knop van elk model te klikken.
Zelfs het selecteren van de juiste modellen op de modelspagina en het vervolgens openen in 3D kan veel tijd in beslag nemen omdat modellen vaak in een lange lijst moeten worden gevonden.
De volgende thema's worden in dit artikel beschreven:
1. Bovenste knoppen
Klik op deze knop om een nieuwe opgeslagen view te maken
2. Zoeken en filteren
Standaard is het filter "Mijn opgeslagen views" actief.
Hier ziet u alle opgeslagen views die u hebt gemaakt.
Als u op de x rechts van de zoekbalk klikt en alle filters verwijdert, zal dit filter worden geactiveerd en alle andere filters worden verwijderd.
Als personen ervoor hebben gekozen hun opgeslagen views met het project te delen, kunt u deze vinden door hiernaar te filteren.
Klik op de filterknop links van de zoekbalk om te zien welke filters beschikbaar zijn.
Hier vindt u de volgende filters:
Alles - type=all Alle opgeslagen views waartoe u toegang hebt
Mijn opgeslagen views - type=my - Standaard Uw privé opgeslagen views
Gesterreerde opgeslagen views - type=starred Als u gesterreerde opgeslagen views hebt, kunt u alle opgeslagen views die u hebt gesterreerd met dit filter zien.
Gedeelde opgeslagen views - type=shared Alle opgeslagen views die u met de projecten hebt gedeeld
Gedeelde URL - type=shared-url Alle opgeslagen views in het project die extern zijn gedeeld
3. Album met opgeslagen views
In het album met opgeslagen views kunt u alle opgeslagen views zien die in de zoekbalk passen bij de filters.
Het album met opgeslagen views kan er als volgt uitzien:
Hier worden alle opgeslagen views op chronologische volgorde weergegeven.
Een enkele opgeslagen view kan er als volgt uitzien:
Wanneer u de muis over de afbeelding beweegt, ziet u een afspeelknop verschijnen.
Als u ergens op de afbeelding klikt, wordt het 3D-paneel geopend en wordt de opgeslagen view geladen.
Als u ergens op de beschrijving klikt, opent u de opgeslagen view waar u de instellingen kunt bewerken.
Als de opgeslagen view door iemand anders met het project is gedeeld, ziet u een pictogram "gedeeld met project".
Als de opgeslagen view extern is gedeeld, ziet u een pictogram voor openen in een nieuw tabblad.
3.1 Pictogram linksboven
Kopiëren naar mijn opgeslagen views
Als de opgeslagen view door iemand anders met het project is gedeeld, ziet u een plusteken linksboven.
Klik op deze knop om een privékopie van deze opgeslagen view te maken.
U weet dat u een kopie hebt gemaakt wanneer het pictogram verandert in een vinkje en u een bericht onderaan de pagina ziet waar u uw kopie kunt openen.
U kunt ook naar uw kopie zoeken nadat u de pagina hebt vernieuwd.
Gesterreerde opgeslagen views
Als u eigenaar bent van de opgeslagen view, ziet u dat het pictogram linksboven een ster is geworden.
Als u op deze ster klikt, wordt een gele ster voor deze opgeslagen view toegevoegd.
Gesterreerde opgeslagen views worden op uw dashboard weergegeven.




