Eigen velden instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Note! Eigen veldden werken niet samen met BCF. Deze velden zullen daarom niet in onze plugins te zien zijn.

U kunt nu uw issues aanpassen door het toevoegen van tekstvelden, nummers en lijsten met waarden...

Hier zijn de stappen om te volgen:

1. U bent in het "Instellingen" menu.

2. Klik op "Eigen velden".

3. Klik op "Nieuw eigen veld".

Een nieuw venster word geopend om het eigen veld dat toegevoegd word te voltooien.

A. De naam van het veld

B. Het type: Tekst, geheel getal, decimaal nummer, Dropdown

C. Beschrijving

Vergeet niet om uw veld op te slaan door op "Verzenden" te drukken.

Uw toegevoegde velden zijn in de lijst van eigen velden.

Als u een "dropdown" veld toevoegt zal u daarna waarden tot uw lijst moeten toevoegen.

Klik op uw "Dropdown" veld type

4. Klik op "Voeg een optie toe".

5. De naam van uw waarde

6. Bevestig met deze checkpoint knop

7. U heeft ook de mogelijkheid om meerdere velden tot uw lijst van waarden toe te voegen door op "Voeg meerder opties toe" te klikken.

8. Specificeer een scheidingsteken, in dit voorbeeld "-".

9. Typ de waarden die toegevoegd zullen worden

De waarden zijn toegevoegd!

Zo snel alle velden zijn toegevoegd kunt u uw issues aanpassen.