Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.
Velg et element på siden for medlemmer og teams for at infoknapppen skal vises til høyre for søke- eller filterfeltet.
Her finner du knappen på siden:
Infoknapppen kan se slik ut:
Klikk på dette ikonet for å åpne en meny der felt for de valgte elementene kan endres.
Følgende saker beskrives i denne artikkelen:
1. Høyremeny på medlemsfanen
Slik kan høyremenyen på medlemsfanen se ut:
Hvis du har ett medlem valgt, kan initialer eller avatar, navn og e-post til det medlemmet ses øverst i menyen.
Deretter vises antallet valgte medlemmer og det totale antallet medlemmer.
Følgende saker beskrives i denne delen:
1.1 Medlemsrolle
Gi dette medlemmet enten administrator- eller medlemsstatus.
Det er ikke mulig å endre rollen til en prosjekteier
For medlemmer som ikke er prosjekteier, kan teamet endres. Tilgang kreves: Administrator
1.2 Legge til og fjerne medlem fra team
Både feltene for legge til og fjerne team oppfører seg på samme måte.
Klikk i feltet for å velge ett eller flere team.
Klikk på et team i rullegardinmenyen for å legge det til i valget ditt.
Skriv i feltet for å begrense teamene du kan velge blant.
Trykk Enter for å legge det første teamet i rullegardinmenyen til valget. Tilgang kreves: Administrator
1.3 Lagre innstillingene for et medlem
Hvis et valgt medlem har en annen rolle enn den valgte rollen, blir medlemmets rolle oppdatert.
Medlemmer som er valgt i tabellen og som ikke allerede er del av team i valget "legg til i team", blir lagt til i disse teamene.
Medlemmer som er valgt i tabellen og som er del av team i valget "fjern fra team", blir fjernet fra disse teamene.
Fjerning har prioritet
Uavhengig av om medlemmet er del av et team eller ikke, hvis et team er valgt i både "legg til i team" og "fjern fra team", blir medlemmet fjernet fra team de er del av og blir ikke lagt til i team de ikke var del av.
2. Høyremeny på teamsfanen
Slik kan høyremenyen på teamsfanen se ut:
Hvis du har ett team valgt, kan initialer eller avatar, navn og antallet medlemmer i det teamet ses øverst i menyen.
Følgende saker er beskrevet i denne delen:
2.1 Teamrolle
Gi dette teamet enten administrator- eller medlemsstatus. Tilgang kreves: Administrator
2.2 Legge til og fjerne medlemmer til og fra team
Både feltene for legge til og fjerne medlemmer oppfører seg på samme måte.
Klikk i feltet for å velge ett eller flere medlemmer.
Klikk på et medlem i rullegardinmenyen for å legge det til i valget ditt.
Skriv i feltet for å begrense medlemmene du kan velge blant.
Trykk Enter for å legge det første medlemmet i rullegardinmenyen til valget. Tilgang kreves: administrator
2.3 Lagre innstillingene for et team
Hvis et valgt team har en annen rolle enn den valgte rollen, blir teamets rolle oppdatert.
Medlemmer i valget "legg til medlem" som ikke allerede er del av et team som er valgt i teamtabellen, blir lagt til det teamet.
Medlemmer i valget "fjern medlem" som er del av et team som er valgt i teamtabellen, blir fjernet fra det teamet.
Fjerning har prioritet
Uavhengig av om medlemmet er del av teamet eller ikke, hvis et medlem er valgt i både "legg til medlem" og "fjern medlem", blir medlemmet fjernet fra eventuelle valgte team de var del av og blir ikke lagt til i team de ikke var del av.



