Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.
1. Gå til innstillinger i hovedmenyen på venstre side.
1. Under tilgangskontroll på denne siden har du "Inviter nytt medlem".
Klikk på det.
1. En liste over hvem som kan opprette og redigere tilgang vises.
Klikk på knappen Rediger tilgang.
1. Definer tilgang for medlem(mer) eller team(s).
1. Under medlem(mer) eller Team(s) du har valgt vises.
Under tilgang velger du mellom Kan invitere og Ikke tillatt.
1. Trykk på lagre-knappen.