Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.
Du vil kunne finne bokmerker som en undermeny til modelside.
Denne siden er en del av innholdspanelet.
Når du spiller av et bokmerke, gjenopprettes situasjonen som var i 3D-visningen da bokmerket ble opprettet.
Hvis det er et bestemt sett med modeller som du åpner og arbeider med, kan det ofte ta tid å klikke 3D-knappen for hver modell.
Selv om du velger riktige modeller på modelside og deretter åpner dem alle i 3D, kan det være tidskrevende ettersom modellene ofte må finnes i en lang liste med modeller.
Følgende saker beskrives i denne artikkelen:
1. Toppknapper
Klikk denne knappen for å opprette et nytt bokmerke
2. Søk og filtrer
Som standard vil filteret "Mine bokmerker" være aktivt.
Her vil du se alle bokmerker du har opprettet.
Hvis du trykker x til høyre for søkelinjen og fjerner alle filtre, vil dette filteret aktiveres og alle andre filtre blir fjernet.
Hvis personer har valgt å dele bokmerker sine med prosjektet, vil du kunne finne disse ved å filtrere etter dem.
For å se hvilke filtre som er tilgjengelige, klikker du filterknappen til venstre for søkelinjen.
Her vil du kunne finne følgende filtre:
Alt - type=all Alle bokmerker du har tilgang til
Mine bokmerker - type=my - Standard Dine private bokmerker
Merkte bokmerker - type=starred Hvis du har noen merkte bokmerker, vil du kunne se alle bokmerker du har merket med dette filteret.
Delte bokmerker - type=shared Alle bokmerker du har delt med prosjektene
Delt nettadresse - type=shared-url Alle bokmerker i prosjektet som har blitt delt eksternt
3. Bokmerkealbum
I bokmerkealbum vil du kunne se alle bokmerker som passer til filtrene i søkelinjen.
Bokmerkealbum kan se omtrent slik ut:
Her vil alle bokmerker bli listet opp i kronologisk rekkefølge.
Et enkelt bokmerke kan se slik ut:
Når du holder musen over bildet, vil du se en avspillingsknapp vises.
Hvis du klikker hvor som helst på bildet, åpnes 3D-panelet og bokmerket lastes inn.
Hvis du klikker hvor som helst på beskrivelsen, åpner du bokmerket der du kan redigere innstillingene.
Hvis bokmerket har blitt delt med prosjektet av noen andre, vil du se et "delt med prosjekt"-ikon.
Hvis bokmerket har blitt delt eksternt, vil du se et åpne-i-ny-fane-ikon.
3.1 Øverst til venstre-ikon
Kopier til mine bokmerker Hvis bokmerket har blitt delt med prosjektet av noen andre, vil du se et plusstegn øverst til venstre.
Klikk denne knappen for å lage en privat kopi av dette bokmerket.
Du vil vite at det har lyktes å lage en kopi når ikonet blir til en hake, og du ser en melding nederst på siden der du kan åpne kopien din.
Du vil også kunne søke etter kopien din etter å ha oppdatert siden.
Merkte bokmerker Hvis du eier bokmerket, vil du se at ikonet øverst til venstre har blitt til en stjerne.
Når du klikker på denne stjernen, legges en gul stjerne til for dette bokmerket.
Merkte bokmerker vises på dashbordet ditt.




