Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.
Enten det er en konstruksjonsområde, jernbanetunnel eller en dypkjeller i et parkeringshus, er det stor sannsynlighet for at du ikke kan koble deg til internett.
Under dette strømutfallet kan Catenda Site fortsatt brukes til å samarbeide på bærbare enheter.
Denne artikkelen beskriver de ulike måtene Catenda Site kan brukes til å samarbeide uten tilgang til nettverket.
Denne artikkelen inneholder informasjon om følgende saker:
Følgende saker beskrives i denne artikkelen:
1. Saksmeny i frakoblet modus
Uten tilkobling til nettverket vil saksmenyen fremdeles være tilgjengelig.
Merknad: Uten tilkobling til nettverket Endringer sendes ikke automatisk Etter at du kobler deg tilbake til nettverket, kan endringer sendes til prosjektet fra meldingsboksen din.
Følgende saker beskrives i denne delen:
Sakslister i frakoblet modus - Frakoblet ikon - Tidligere innlastede saker - Nye saker - Meldingsboks
1.1 Sakslister i frakoblet modus
Slik kan en saksliste se ut uten tilkobling til nettverket:
Saker som tidligere ble innlastet, vises som normale saker.
1.2 Frakoblet ikon
Saker som opprettes uten tilkobling til nettverket, vil ha et frakoblet ikon på dem.
Så lenge en sak har et frakoblet ikon, blir den ikke synkronisert til prosjektet.
1.3 Tidligere innlastede saker
Saker som tidligere ble innlastet, kan åpnes uten tilkobling til nettverket.
Etter at du åpner en sak, vil du vite at du ser på en tidligere innlastet sak i frakoblet modus når du ser den gule «Frakoblet»-boksen til høyre for saktittelen.
Merknad: Eksisterende informasjon i saker som ble innlastet da du mistet tilkoblingen til nettverket, kan ikke redigeres.
Kommentarer på tidligere innlastede saker Tidligere innlastede saker kan kommenteres uten tilkobling til nettverket.
Bilder fra kamera/bilder kan legges til kommentaren Tilgang påkrevd: full tilgang til enheten
Kommentarer opprettet av den påloggede brukeren kan redigeres og slettes uten tilkobling til nettverket.
1.4 Nye saker
Uten tilkobling til nettverket er det fremdeles mulig å opprette en ny sak.
Etter at du har opprettet den, blir saken ikke synkronisert til prosjektet ennå.
Når du åpner en sak som ennå ikke er synkronisert til prosjektet, ser du et skyikon til venstre for saktittelen.
Når tilkoblingen til nettverket er gjenopprettet, blir disse sakene ikke automatisk synkronisert til prosjektet.
Ny informasjon og endringer som er gjort mens du var i frakoblet modus, kan sendes til prosjektet i meldingsboksen når tilkoblingen til nettverket er gjenopprettet.
Følgende informasjon kan legges til en ny sak som opprettes uten tilkobling til nettverket:
En tittel kan legges til
En saksliste kan velges for saken
Status/type kan endres
En milepæl kan legges til
Merkelapper kan legges til
En beskrivelse kan skrives
Kommentarer kan legges til.
Bilder fra kamera/bilder kan legges til kommentarer.
Tilgang påkrevd: Full tilgang til enheten
Hvis modeller ble innlastet før tilkoblingen til nettverket var tapt, kan en plassering legges til en sak ved å plassere en markør i 2D-visningen av disse modellene.
Redigering og sending av nye saker
Du vil vite at du ser på en ny frakoblet sak hvis du ser den grå linjen øverst i saken.
Det er mulig å redigere saker i frakoblet modus som ennå ikke er sendt gjennom meldingsboksen
1.5 Meldingsboks
Hvis ny informasjon og endringer er gjort i en saksliste mens du var i frakoblet modus, vises et meldingsboks-ikon mot øvre høyre hjørne av sakslisten.
Trykk på ikonet for å åpne meldingsboksen.
Etter at du har fått tilgang til nettverket igjen, kan ny informasjon og endringer sendes til prosjektet i denne menyen.
Lokale utkast Sakene i denne listen kan sees på som lokale utkast til de er sendt.
Hvis nye saker ble opprettet, eller eksisterende saker ble kommentert uten tilkobling til nettverket, ender de opp i denne listen.
Sending av meldingsboks All ny informasjon og endringer som er gjort uten tilkobling til nettverket, blir liggende på enheten til meldingsboksen blir sendt.
Når tilkoblingen til nettverket er gjenopprettet, kan meldingsboksen sendes.
Ny informasjon og endringer som ble gjort mens det ikke var tilkobling til nettverket, vil da bli synkronisert til prosjektet og vises for alle prosjektmedlemmer.
2. Modeller i frakoblet modus
Når tilkoblingen til nettverket er tapt, er det mulig å fortsette å bruke modeller som tidligere har blitt innlastet på enheten.
2.1 Tidligere innlastede modeller
I 2D-visningen av modeller som ble innlastet før tilkoblingen til nettverket var tapt, kan saker opprettes med 2D-visningsplassering uten tilkobling til nettverket.
Tidligere innlastede modeller kan slås på og av uten at de mister sin funksjonalitet.
3. Dokumenter i frakoblet modus
Når tilkoblingen til nettverket er tapt, kan dokumenter fortsette å brukes.
3.1 Tidligere innlastede dokumenter
Dokumenter i mappen eller samlingen som ble åpnet da tilkoblingen var tapt, fortsetter å være visbare.
Så lenge denne mappen eller samlingen forblir åpen, kan dokumentene i mappen fortsette å være visbare mens andre deler av programmet brukes.
Tilgang til dokumentene i mappen er bare tilgjengelig mens du er i mappen eller samlingen.
Navigering til en annen mappe eller samling vil laste ut dokumentene.
Dokumenter som ikke er i samme mappe, kan samles i en samling.
På denne måten kan alle dokumenter lastes inn før du mister tilgang til nettverket for frakoblet bruk.



