2D Viser - Catenda Site
Oppdatert over en uke siden

Du vil kunne vinne 2D viseren til Catenda Site på 2D / 3D siden

2D viser

I 2D viseren til Catenda vil du kunne se etasjene som er tilgjengelig i ditt prosjekt.

Etasjevalg

Selekter hvilken etasje du ønsker å vise i 2D viseren.

Hvis du hare noen bygninger konfigurert med etasjekonfiguratoren i Catenda Hub vil du kunne se etasjen om en del av bygningen.

Hvis en etasje ikke er del av en bygning vil den vises under den siste etasjen til den siste bygningen.

Verktøylinjen

a. Zoom til omfang til etasjen - Få en oversikt

b. 3D spørring - Last inn et uttak av 2D viser og 3D viser

c. 2D viser innstillinger

3D spørring

Hvis du får en error med innlasting av 3D modeller er det ofte fordi din mobile enhet ikke takler all data til et eller flere av modellene.

Dette valget lar deg laste inn en del av modellen så du fortsatt kan vise frem disse modellene.​

2D viser innstillinger

Her kan du konfigurere dine 2D viser valg

• Markør visbarhet - Skru markører av og på.

• Merkør farge modus - Endre typen av farge du ønsker at markørene skal ha.

• Romnavn format - Rom kan ha kort eller lange navn i IFC filen.