Organisasjonssiden
Oppdatert over en uke siden

Du vil kunne finne organisasjonssiden som den siste siden i venstre navigasjonsmeny på hovedsiden eller ved å gå til https://hub.catenda.com/orgs

Her vil du kunne se en oversikt over alle organisasjoner som du er en eier av.

Hvis du er del av en organisasjon vil du kunne finne det på denne siden.

Vanlige brukere er vanligvis ikke del av en organisasjon.

Brukere som har muligheten til å lage nye prosjekt er ofte eiere av deres organisasjon.

Brukere som har muligheten til å arkivere prosjekter kan også ha tilgan til en arkiv organisasjon til hvilket de kan overføre prosjekter.

Overføring av prosjekter til en organisasjon vil gi rom for en plass i hovedorganisasjonen for å kunne opprette nye prosjekt.

Organizations listen

Dette er hva organisasjonslisten kan se ut som:

Organisasjonslisten er sortert i synkende rekkefølge som standard men kan sorteres i stigende rekkefølge ved å klikke på navn på toppen av listen.

Organisasjonseiere vil kunne klikke på deres organisasjon for å bli tatt til organisasjonssiden til deres organisasjon.

Klikk på en av organisasjonene til å bli tatt til den organisasjonens profil side.