Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.
Revisjoner kan trekkes tilbake med trekk tilbake-handlingen i handlingsmenyen for en revisjon.
Velg et enkelt dokument i dokumenttabellen eller åpne dokumentforhåndsvisningen av en revisjon for å finne revisjonshandlingsmenyen i høyre meny for revisjonen.
Under dataoverføring gjøres det noen ganger enkle feil ved å laste opp feil fil eller oppdatere et eksisterende dokument med feil revisjon.
Det er en ny løsning for dette i Catenda HUB. Tilgang påkrevd: Full tilgang til dokumentet
Du vil være i stand til å finne alternativet i høyre meny for en revisjon og det kan se slik ut:
Med funksjonen 'trekk tilbake revisjon' vil du kunne:
Fjern uønskede eller feilaktig opplastede revisjoner
Unngå nedlasting og visning av uønskede eller feilaktig opplastede revisjoner
Behold et rent revisjonsspor
Merk: Tips: Er du sikker på at du vil trekke tilbake denne revisjonen? Hvis du trekker tilbake en revisjon, vil du ikke lenger kunne se eller laste den ned.
Følgende saker beskrives i denne artikkelen:
1. Utseende på trukket tilbake revisjon
Revisjonen vises kun som trukket tilbake.
Dette betyr ikke at den er slettet.
Imidlertid kan den ikke lenger vises.
Denne handlingen vises nå også i historikken.
Hvis du nå klikker på den traktene revisjonen, vil en feilmelding vises i dokumentviseren.
Merk: Viktig merknad: Hvis en revisjon trekkes tilbake, vil du ikke kunne gjenopprette en trukket tilbake revisjon. Den må lastes opp på nytt.
2. Trekking tilbake av modelrevisjoner
For å trekke tilbake en modelrevisjon, går du til dokumentet som er knyttet til modellen og trekker revisjonen fra dokumentet tilbake.
Etter å ha trukket tilbake en dokumentrevisjon som er knyttet til en modell, vil modelrevisjonen også bli trukket tilbake.


