Veelgestelde vragen
Hoe kan ik IFCs exporteren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt een IFC-bestand exporteren door naar Modellen (1) te gaan en vervolgens de knop Exports (2) te kiezen.

Op de volgende pagina kunt de geschiedenis van eerdere downloads zien en deze individueel op nieuw downloaden.

Als u meerdere modellen tot één bestand wilt samenvoegen moet een "Nieuwe export" gemaakt worden.

De volgende stap is het kiezen van de exportopties.

Kies of het bestand .zip of .xls moet worden gearchiveerd

Kies daarna welke modellen en welke revisies van die modellen deze download zal bevatten.

Om te exporteren, bladert u naar beneden op de pagina en zoekt u punt nummer 6.