Lenke biblioteket
Oppdatert over en uke siden

Du vil kunne finne lenke biblioteket som andre bibliotek på bibliotek siden.

Her vil du kunne klikke på stjernen til venstre for bibliotek navnet for å alltid vise lenke biblioteket i venstre navigasjonsmeny i prosjektet.

Denne artikkelen inneholder informasjon om de følgende emner:

Topp knapper - Søk og filtrer - Kolommer

Topp knapper

Ny lenke

Klikk på den grønne ny lenke knappen for å lage en ny lenke.

URL - Lim inn URL du vil ha i som lenke i lenke biblioteket.

Navn - Selekter et navn for lenken.

Husk å klikke på send inn.

Hamburger meny

Nytt bibliotek - Tar deg til bibliotek opprettelses siden

Filtrering i lenke biblioteket

Klikk filter knappen for å se de forskjellige mulige filtre.

I lenke biblioteket vil du kunne filtrere på følgende:

Lenket - link=linked

Ulenket - link=unlinked

Lenket til selekterte objekter - link=backlink

Kolommer

Avhukingsboks - Lar deg selektere lenken som vil vise høyre informasjons panel.

Navn - Navnet til lenken

URL - Gir deg en knapp til å klikke på for å bli tatt til URL til lenken

Lenker

Hvis noen objekter er lenket til denne lenken vil du se antall objekter lenket til denne lenken her. Klikker du på nummeret kan du:

Selektere lenkede objekter i 3D viser

Isoloere lenkede objekter i 3D viser

Laste lenkede objektene som en spørring i 3D viser