Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.
For å redigere innstillingene for medlemmer/Teams-tilgang:
Gå til Medlemmer i hovedmenyen.
Klikk på medlemmet eller teamet du vil redigere tilgang for.
Under tilgangsinnstilling kan du velge mellom Administrator eller Medlem.
Administratorer har fullstendig kontroll over prosjektet og kan få tilgang til alle innstillinger bortsett fra andre brukerinnstillinger og innstillinger for privat bibliotek.
Medlemmer har samme rettigheter som administratorer bortsett fra å invitere eller fjerne medlemmer, opprette og slette modeller og endre prosjektinnstillinger.
For å lagre rettighetene klikker du på knappen Angi rettigheter