Rotmappe tilgang
Oppdatert over en uke siden

Endre tilgangskontroll på rotmapper for dokumenter:

1. Gå til dokumenter i hovedmenyen.

2. Klikk på "hamburgermenyen" øverst til høyre, her vil du finne bibliotek innstillinger. Klikk på bibliotek innstillinger.

3. I det nye vinduet vil du finne tilgangskontroll på rotmappen. Klikk på det.

4. Her vil du se medlemmer som har tilgang til rotmappen og endre tilgangsknappen.

Klikk på endre tilgangsknappen.

5. Endre tilgang vinduet vil dukke opp.

6. Definer tilgang for medlem(mer) eller team(s).

7. Administrator

8. Andre: Denne er tilgangen for alle andre enn deg selv, med unntak for administrator bruker. Nedtrekksmenyet har noen valg.

• Ingen tilgang

• Lese

• Skrive og lese

• Full tilgang (Alle administrator brukere)

1. Eier: Dette er tilgang for eier av mappe(ne) eller dokumente(ne). Det har de samme valg som i punkt 7.

2. Du må velge mellom et av de siste tre:

• Mappe med nytt innhold

Stiller bare inn tilgang på mappen, ingen underelement. Nye element vil alltid arve tilgangen fra mappen de blir lagt til i.

• Mappe og filer

Stiller bare inn tilgang i mappen, og filene som er i den mappen.

Undermapper, eller filer i undermapper blir ikke påvirket.

• Mappe og aller undermapper og filer.

Stiller inn tilgangen på mappen, og all under innhold til den mappen, både mapper og filer

Klikk lagre og tilgangen blir satt.