Vanlige spørsmål
Hvordan kan jeg eksportere IFC-er?
Oppdatert over en uke siden

Du kan eksportere en IFC-fil ved å gå til Modeller (1) og deretter velge Eksporter (2)-knappen.

På neste side kan du se historikken til tidligere nedlastinger og laste de ned på nytt hver for seg.

Hvis du ønsker å eksportere flere modeller i én samlet fil må det opprettes en "Ny eksport".

Det neste steget er å velge eksportvalg.

Her kan du velge om du har lyst å arkivere filen som en .zip- eller .xls-fil.

Velg deretter hvilke modeller og hvilke revisjoner av disse modellene som skal inkluderes i nedlastingen.

For å eksportere, bla nedover siden og finn punkt nummer 6.