Vanlige spørsmål
Eksportere all prosjekt data
Oppdatert over en uke siden

Ofte har brukere lyst å beholde sin data etter et prosjekt er avrundet bare for å ha tilgang til det senere. Andre ganger trenger de daten for å rapportere til myndigheter som etterspør informasjon.

Det er tre steg for å eksportere din prosjekt data:

Eksportering av modeller - 2 måter

1. Det finnes en eksport knapp for modeller. Her kan dere laste ned de siste revisjonene til hver modell i en eksport. Dette er den letteste måten å bruke hvis dere bare trenger de siste revisjonene til modellene.

2. Gå inn på en modell og klikk på nedlast knappen for hver revisjon. Dette er den letteste måten å bruke hvis dere har lyst å laste ned alle revisjonene til alle modellene.

Eksportering av saker - 3 Måter

1. BCF - Åpen standard som kan brukes av andre program, men kan være vanskelige å bruke for de som ikke er vant med filformatet. Her har du også ingen stempel på nedlastingsdatoen. Med dette formatet får du garantert mest informasjon.

2. Excel - Jeg anbefaler ikke excel eksporten siden den eksporterer minst informasjon.

3. PDF - Denne eksport muligheten kan være bra for å ha en lett lesbar versjon av sakene. Her for dere også med datering på dokumentet. Dette brukes av brukere for å rapportere til myndigheter. BCF har fortsatt mest informasjon og er best å ha hvis saker skal gjenåpnes i fremtiden.

Eksportering av dokumenter:

Til syvende sist så har vi en last ned dokumenter knapp
Jeg anbefaler å laste ned mindre mengder med dokumenter av gangen etter som dette kan ta lengre tid og for å minske sjansen for at det er noe som går feil i nedlastings prosessen.