Organisasjonsvalg
Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å etterspørre følgende valg for å bli satt for din organisasjon.

Disse valg påføres alle prosjekter som organisasjonen eier.

Denne artikkelen inneholder informasjon om følgende emner:

Profil

Kontakt gjerne sopport gjennom den svarte snakkeboblen til høyre for ditt profilbilde eller via support@catenda.com om du ønsker å endre navnet til din organisasjon.

Plan

Kontakt gjerne sales@catenda.com for alle spørsmål angående din plan.

Din plan bestemmer hvor mange prosjekt du kan ha i din organisasjon til et gitt tidspunkt.

Din plan bestemmer også når prosjekt utløper.

Standarder for nye prosjekter

Dokument nedlastingstittel valg

Hvis du laster ned ett dokument vil filnavnet alltid være det originale filnavnet.

Hvis du laster ned flere dokumenter vil filnavnene være navnene til dokumentene.

Med dette valget kan du konfigurere hvilket filnavn du får når du laster ned flere dokumenter. Dette kan være hjelpsomt i kombinasjon med navngivningsavtaler og for overskriving av dokumenter som har samme anvn istedet for forskjellig revisjonsnummer hver gang.

Eksempel:

Navnet til prosjektet er testprosjekt.

To filer er lastet opp med to revisjoner hver:

test01.pdf og test02.pdf

Navnene til dokumentene er så endret til:

changed01.pdf and changed02.pdf

Standard nedlastingsoppførsel:

Hvis du laster ned disse dokumenter en for en vil de alltid navngis test01.pdf og test02.pdf

Hvis du laster ned begge disse dokumenter samtidig vil de som standard navngis changed01.pdf og changed02.pdf

Dette kan endres med følgende valg:

Valg:

Revision file name

Mer at dette er det samme som å laste opp enkeltfiler så navnene vil være like når du velger dette valget.

<Opprinnelig filnavn>.<Utvidelse>

test01.pdf og test02.pdf

Document title - Standard

<Dokumentnavn>.<Utvidelse>

changed01.pdf og changed02.pdf

Document title with revision number

<Dokumentnavn><Revisjonsnummer>.<Utvidelse>

changed01.pdf #2 og changed02.pdf #2

Project title with Document title and Revision number

<Prosjektnavn><Dokumentnavn><Revisjonsnummer>.<Utvidelse>

testproject changed01.pdf #2 og testproject changed02.pdf #2

Nedlastning av infiserte dokumenter

Karantene behandling for infiserte filer i eide prosjekter.

Hvis et dokument er funnet til å være infisert kan det som standard lastes ned. Brukeren vil få et varsel om at dokumentet inneholder et virus. Et valg kan settes per organisasjon som gjøre det så ingen, ikke engang en administrator, vil kunne laste ned infiserte dokumenter.

Valg:

Warn on download - standard

Block download

Modeller som dokumenter

Hvis denne funksjonen er koblet på vil alle nye prosjekter som er laget i organisasjonen ha modeller som dokumenter funksjonen koblet på.

Merk: 24 November: Denne funksjonen vil kobles på for alle nye organisasjoner.

Vi vil støtte den gamle visningen for rundt et år før alle prosjekt migreres.

Dokumentopplasting utkast

Hvis godkjernnigsflyt er koblet på og det er utkaststatusser i dokumentinnstillinger vil last opp som utkast valgboksen være avhuket som standard når et dokument lastes opp.

Ved etterspørsel kan denne valgboksen settes til å ikke være huket av som standard for alle prosjekter i en organisasjon.

Medlemmer

Brukere kan legges til som medlemmer eller eiere til en organisasjon.

Eiere

Eiere til organisasjoner kan se en oversikt over organisasjonen i organisasjonsverktøyet.

Med dette verktøyet vil de kunne:

Flytte prosjekter til andre organisasjoner de er eiere av (Arkiver er ofte egne organisasjoner)

Lage nye prosjekt innen organisasjonen hvis din plan tillater det.

Slette prosjekt eid av organisasjonen.

Legge til organisasjonsmelem i prosjekt uten å motte invitere de gjennom e-post.

Invitere brukere til organisasjonsprojekt uten å måtte være del av prosjektet.

Det er anbefalt at organisasjonseiere holdes få etter som prosjekt ikke trengs å flyttes ofte.

Medlemmer

Medlemmer til organisasjoner kan lett legges til i organisasjoner av organisasjonseiere.

Prosjekteier regler

Påkrev at alle brukere bruker MFA

Enterprise brukere kan etterspørre påkrevelsen av MFA for brukere som deltar i deres prosjekter. Med dette valget kreves det at alle bruekre må ha MFA stilt inn for å bli med i prosjekter som eies av din organisasjon.

Intern SSO brukere uten behov for MFA

Enterprise brukere kan be om å stille inn Single Sign-On.
Det er et gebyr involvert etter som det kan ta våre utviklere noe tid å stille inn konfigurasjonen.

Hva gjør denne regelen?
Som standard vil brukere som logger inn med SSO og brukere som logger in normalt behandles på like måte. Hvis MFA er påkrevd for en organisasjon vil både vanlige og SSO brukere måte ha SSO stilt inn for å kunne nå prosjektene i organisasjonen.

Hvis dette valget er koblet på for organisasjonen vil SSO brukere ikke nåtte ha MFA tilgang til prosjektet.

Vanlige brukere vil fortsatt måtte føre inn MFA koden mens SSO brukere vil kunne logge inn uten å måtte føre inn koden.

Hva er SSO?
Single Sign-On tillater brukeren å logge in en gang og koble på tjenester uten å måtte gå gjennom autentiseringsprosessen flere ganger.

Med dette valget kan du gjøre det så brukere til din organisasjon ikke må ha MFA stilt inn.

Brukere fra flere organisasjosner som er del av din organisasjons prosjekter vil fortsatt måtte ha MFA på hvis valget over er koblet på.

Stille inn SSO:
Det er mulig å stille inn SSO med enhver SSO leverandør etter som det er en standardisert prosess. Finn noen av de typiske SSO leverandørene under:

Microsoft Active Directory:
Du vil måtte spørre din system administrator om å sette en nytt Azure Enterprise applikasjon i ditt Azure AD miljø ved å bruke SAML autentisering med de følgende detaljene:

Assertion Consumer Service (ACS) URL: https://hub.catenda.com/sso/saml/v2/attribute

Merk: Sign-on URLen, skulle du trenge den er som følge:

Når det err gjort vil din system administrator måtte komme tilbake til oss med App Federation Metadata URLen og Federation Metadata XMLen for en ny applikasjon.

GSuite:

Still in SSO som i denne artikkelen.

Test brukere:

Så snart SSO innstillingene er konfigurert, gi oss listen av test brukere for hvilket SSO kan kobles på for først så dere kan se hvordan SSO vil fungere for de.

Så snart test brukere er testet kan funksjonen kobles på for resten av brukere.

Black og Whitelist:

Det er også mulig å konfigurere en black/whitelist:
For eksempel:

Alle brukere uten: X, Y og etc. burde kunne logge inn med SSO
eller,
Bare X, Y og etc. burde kunne logge inn med SSO
Denne informasjonen vil måtte gis i tillegg til XML filen som spesifisert over.

Koble av offentlig delingsfunksjonen

Dette valget lar deg koble av offentlig delingsfunksjonen for alle prosjekt i din organisasjon. Hvis dette valget er koblet på vil det ikke lenger være mulig å:

Domener

Du kan be om at et domene er lagt til i din organisasjon.

Hvis et domene er registrert med din organisasjon vil valget "legg til fra domene" dukke opp på bruker siden til av din organisasjon i organisasjonsverktøyet.
Dette vil la deg legge til brukere fra din organisasjon i dine prosjekt uten å måtte invitere de gjennom epost invitasjoner.

Hvis du ikke finner en bruker fra din organisasjon vil dette sannsynligvis være fordi de ikke hare laget en Catenda konto enda og vi ikke har de i vårt system.

Brukere fra ditt dokumene som ikke har konto enda vil måtte inviteres på den vanlige måten så de kan bli med i et prosjekt og lage en konto.

Brukere fra domener som ikke er lagt til vil fortsatt måtte være invitert med den vanlige epost invitasjonen.