Catenda Desktop Connector
Skrevet av Sjaak Velthoven
Oppdatert denne uken

Merk: Ved å klikke på lenken under kan du finne installasjonsfilen for pluginen.

Oppdateringen inkluderer:

• Fix for installasjonsproblemer

• Våkn opp funksjon (Når PC går i sove modus)

• Selekter enkeltfiler fra flere mapper (Nedlastingsoppgaver)

• Vis antall selekterte filer

Med Catenda Desktop Connecter kan du planlegge opp- og nedlastinger til de siste versjonene av dokumenter.

Denne artikkelen inneholder informasjon om følgende:

Umiddelbare opp/nedlastinger

Desktop Connectoren lar deg laste opp filer fra ditt lokale system til en spesifisert mappe på Catenda Hub. Du kan også selektere en rekke med mapper på Catenda Hub for å laste ned til et sted på din lokale maskin.

Opplastingshastighet

Opplasting av filer med Desktop Connectoren er raskere på filoverføring en den standard opplastingsprosessesen etter som filene er importert via APIet istedet for via nettleseren.

Det er derfor den beste måten å laste opp dine filer hvis du laster opp store mengder med data på en gang.

Vellykkede opplastinger

Hvis du drar og slipper flere filer eller bruker zip-opplastingsfunksjonen på Catenda Hub laster du opp ett stort sett med data.

Jo større opplastingen er, jo lengre du må vente før du kan sende inn dine filer til Catenda Hub dokumentstrukturen.

Jo større opplastingen, jo høyere risikoet for at den feiler. Kanskje strømmen går, kanskje internetttilkoblingen feiler for et milisekund. Da må ville du måttet starte opplastingen på nytt.

En fil av gangen

Ved å laste opp filer fra en mappestruktur en fil av gangen med Desktop Connector minsker du risiko av opplastingsfeil og sparer du mye tid.

Synkronisering

Du kan planlegge når dine filer lastes opp eller er nedlastet med jevne intervall.

Lokalt system -> Catenda Hub

Desktop Connectoren forsikrer at filene på ditt lokale system er oppdatert med de filene på ditt Catenda prosjekt.

Catenda Hub -> Local system

Det kan også funkere den andre veien hvor Connector forsikrer at du alltid har siste versjon av dine Catenda Hub dokumenter på ditt lokale system.

Logg inn

Når du først åpner Desktop Connector vil du bli spurt om å logge inn.

Hvis du klikker på logg inn knappen vil din standardnettleser åpnes med en side som såør deg om å logge inn til din Catenda Hub konto.

Etter å ha logget inn eller hvis du allerede var logget inn vil du bli spurt om å gi tilgang til din Catenda konto.

Etter å klikke på tillat adgang vil du bli spurt om å åpne Desktop Connector appen.

Du vil da bli henvist tilbake til Desktop Connector hjemmesiden.

Hjemmeside

Når du starter opp Desktop Connector vil det se ut som dette:

Våkn opp PC

Våkn opp PC fra sovemodus hvis en oppgave er planlagt til å kjøre til den tid.

Kjør på oppstart

For å kjøre Desktop Connector på oppstart, selekter dette valget.

To run the desktop connector on startup, select this option

Logg ut

Klikk på logg ut knappen nederst til høyre for å logge ut.

Prosjekter listen

Her kan du se en oversikt av dine prosjekter og nummeret til opp- og nedlastingsoppgaver du har satt for hvert prosjekt.

Klikk på navnet til et prosjekt for å se dine gjeldende opp- og nedlastingsoppgaver eller for å planlegge en ny oppgave.

Synkroniser knapen

Hvis du har nylig blitt medlem av et nytt prosjekt kan du klikke på synkroniser knappen for å laste inn den nye listen av prosjekter du er del av.

Opplastingsoppgave

Med denne oppgaven kan du planlegge en periodisk opplasting av filer fra ditt system til Catenda Hub.

Nedlastingsoppgave

Med denne opggaven kan du planlegge en periodisk nedlasting av filer fra Catenda Hub til ditt system.

De nedlastede dokumenter ender opp på ditt system pakket ut fremfor i en zippet fil som du ville fått hvis du hadde lastet de ned gjennom nettleser.

Tilbake knappen

Klikk denne knappen for å gå tilbake til hjemmesiden.

Oppgave listen

Her kan du se dine gjeldende opp- og nedlastingsoppgaver.

Tilbake knappen

Klikk denne knappen for å gå tilbake til hjemmesiden.

Log mappen

Denne knappen åpner mappeområdet til Desktop Connectorens logger på ditt system.

Feilsøking

Dokumentnavn

Pass på å forsikre at du ikke har bokstaven \ i ditt dokumentnavn.

Denne bokstaven er del av filsti hierarkiet på Windows som fører til at dokumentet ender opp på feil sted.

Server project location empty

For å synkronisere dine lokale filer til et prosjekt må du ha minst en mappe i dokumenter delen av prosjektet på Catenda Hub.

Mappetilganger

Hvis du ikke har riktige rettigheter til din mappe kan det hende at du kommer bort i en error. Høyreklikk på mappen du forsøker å laste ned og gi tilga de de riktige tilgangene.