Organisasjoner
Bruker siden i organisasjonsverktøyet
Oppdatert over en uke siden

Du vil kunne finne bruker siden som en underside til din organisasjons profil side.

Her vil du kunne se en oversikt over alle brukere som er del av organisasjonen.

Bruker siden kan se ut noe som dette:

I denne artikkelen vil du kunne finne informasjon om følgende emner:

Bruker typer

Det er to typer organisasjonsbrukere.

Eier

Hvis du har tilgang til organisasjonsverktøyet er du organisasjonseier.

Medlem

Organisasjonseiere kan legge til brukere fra deres domene som medlemmer til deres organisasjon. Oranisasjonsmedlemmer vil ikke kunne se organisasjonen, men kan legges til i prosjekter som tilhører organisasjonen uten at de behøves å inviteres til prosjektet.

Øvre knapper

Legg til fra domene

Hvis du har registrert ditt domene med Catenda vil du kunne se denne knappen.

Du kan be om å registrere domenet ved å kontakte support via chat boblen eller gjennom å sende e-post til support@catenda.com

Klikker du på denne knappen vil legg til fra domene dialogen åpne.

I eksempelet over er test.com domenet registrert.

I listen av brukere du kan velge fra vil du se alle Catenda brukere som har laget en konto med Catenda under det registrerte domennavnet.

Hvis du har lyst å legge til noen som ikke har Catenda konto enda vil du måtte vente til de har laget dere konto før du kan legge de til som bruker i organisasjonen.

Søk og filter

Hjemme tomme filter

"Hjem tomme filter" av/på knappen er av som stander som betyr at du kan se alle mulig filtre. Du kan skru denne filter knappen på for å hjemme alle filtre som ikke har resultater.

Rolle

Eier - Organisasjons eier(e)

Medlem - Organisasjons medlemmer

Bruker liste

Her vil du se en liste av brukere som er del av din organisasjon.

Merk: dette er ikke alle brukere som er del av prosjekter som tilhører din organisasjon. De brukere vil du finne på prosjekt medlemmer siden.

Avhukingsboks - Selekter organisasjonsbrukere

Medlem

Profilbildet, brukernavn og e-post til brukeren.

Brukere kan enten være vanlig medlem eller eier.

Eiere vil ha tilgang til organisasjonsverktøyet.

Eiere vil kunne legge til organisasjonsmedlemmer til prosjekter uten å invitere de.

Høyre informasjonspanel

Hvis du selekterer en eller flere brukere vil høre informasjonspanel åpne opp.

Her kan du:

Legg til i prosjekter

Legg en bruker til i en eller flere prosjekter

Selekter hvilke prosjekter du ønsker at brukeren skal tilhøre.

Selekter rollen de skal ha i disse prosjekter.

Endre hvilke brukere du har lyst å legge til før du legger de til.

Legge til brukere som ikke er del av organisasjonen enda gjennom epost.

Fjerne medlem - Fjern selekterte medlem fra organisasjonen.