Alle samlingerHjemmesideOrganisasjoner
Prosjektmedlemskap - Organisasjonsverktøyet
Oppdatert over en uke siden

Du vil kunne finne prosjekter siden som en underside til din organisasjonsprofil side.

Her vil du kunne se en oversikt over alle medlemmer som er del av prosjekter som tilhører din organisasjon.

I denne artikkelen vil du kunne finne informasjon om følgende emner:

Søk og filter

På prosjektmedlemskaps siden vil du kunne filtrere på føgende:

Skjul tomme filter

Denne bryteren er av som standard som betyr at du kan se alle mulige filtre.

Du kan skru denne bryteren av for å skjule filtre som ikke hare resultater.

Prosjekt - project=<Project GUID>

Med dette filteret kan du filtrere for alle deltakere til et prosjekt.

Rolle - role=administrator,member

Mde dette filtere kan du filtrere på om en bruker er administrator eller medlem til et prosjekt.

Bruker - user=<User GUID>

Med dette filteret kan du filtrerer for alle prosjekter som en bruker er del av.

Aksjonsknapper

Etter å selektere et eller flere medlem(mer) i prosjektmedlemskaps listen ved å klikke på deres sjekkboks vil du se følgende aksjonsknapper dukke opp mot toppen av medlemskaps listen.

Legg til i prosjekter

Legg en eller flere brukere til i organisasjons prosjekter uter å måtte være del av prosjektet

Endre prosjektrolle(r)

Endre prosjekt rollen til en elelr flere brukere uten å måtte være del av prosjektet.

Fjern fra prosjet(er)

Fjern en eller flere brukere fra prosjekt uten å måtte være del av prosjektet

Prosjektmedlemskaps listen

I prosjekt medlemskaps listen vil du se en føring per medlem per prosjekt.

Hvis et medlem er del av mange prosjekt kan du derfor se mange føring for det medlemmet of all dens prosjekter.

For å finne det medlemmet i et spesifikt prosjekt kan du bruke prosjekt filteret før å skrenke inn søket.

Medlemmer listen kan se ut noe som dette:

Sjekkboks

Med sjekkboksen øverst kan du selektere alle medlemmer som er del av prosjekter som din organisasjon eier. Klikk boksen igjen for å avselektere alt.

Med sjekkboksene ved siden av hver medlem kan du legge til eller fjerne medlemmer fra din seleksjon.

Bruker

Profilbildet, brukernavn og e-post til hvert medlem.

Medlemmer vil dukke opp en gang per prosjekt de er del av.

Rolle

Om medlemmet er et vanlig medlem eller en administrator.

Prosjekt

Prosjektet som denne medelemmen er del av

Organisasjon

Hvis medlemmet er en bruker i organisasjonen eller ikke