Organisasjonsprofil siden
Oppdatert over en uke siden

Du vil kunne finne organisasjonsprofil siden ved å klikke på navnet til en avn organisasjonene på organisasjonssiden.

Organisasjonens profil side er hovedsiden i organisasjonsverktøyet.

Dette er hva en organisasjonsprofil kan se ut som:

Organisasjonsinformasjon

Informasjon om organisasjonen

Profil bilde

Profilbildet til organisasjonen

Under sider

Brukere - Viser eiere og vanlige brukere i på organisasjonens brukerside

Prosjekter

Viser alle prosjekter som er del av denne organisasjonen på organisasjonens prosjektside.

Prosjekt medlemmer - Medlemmer som er del av prosjekter i denne organisasjonen.