Gå til hovedinnhold

Gjennomgangsinnstillinger - Eldre versjon

Skrevet av Sjaak Velthoven

Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.

 

Gjennomgangsinnstillingssiden finnes ved å klikke på gjennomgangsinnstillingshandlingen i handlingsmenyen til høyre for den grønne plusskappen på gjennomgangssiden. Tilgang kreves: Administrator

 

Dette er hvordan banneret på gjennomgangsinnstillingssiden kan se ut:

 

 

Følgende saker beskrives i denne artikkelen:

 

 

1. Handlinger på gjennomgangsinnstillingssiden

Handlingene for gjennomgangsinnstillingssiden finnes ved å klikke på handlingsmenyen øverst til høyre på gjennomgangsinnstillingssiden.

Dette er hvordan handlingene for gjennomgangsinnstillingssiden kan se ut:

 

 

Klikk her for å lese mer om siden med saksmaler.

 

 

2. Publiseringsalternativer

Velg standardoppføring som skal skje når en publisert revisjon opprettes i et dokument som resultat av en endelig validering i en gjennomgang.

Dette er hvordan gjennomgangsinnstillingssiden kan se ut:

 

 

Dette er hvordan gjennomgangsinnstillingssiden kan se ut etter at publiserte statuser for hvert resultat er opprettet og konfigurert samt saksmaler:

 

 

Følgende saker beskrives i denne delen:

 

 

2.1 Filgjennomgangsstatus

Følgende gjennomgangsvalideringsresultater kan gjøre at ulik saksopprettelsesoppføring skjer ved endelig validering:

  • Videreført

  • Videreført med kommentar

  • Gjennomgang venter

  • Til oppfølging

 

2.2 Dokumentstatus

Klikk på statusrullegardinmenyen for dokumentet for å velge en status fra listen over publiserte statuser i prosjektet, eller angi ingen status.

 

 

For å redigere statusene i prosjektet går du til statusarbeidsflytmenyen på dokumentinnstillingssiden.

 

2.3 Saksmal

Når en saksmal er konfigurert, kan en sak opprettes for hver publisert revisjon som opprettes som resultat av en endelig validering i en gjennomgangsforespørsel.

Hvis en merknad opprettes på en utkastrevisjon under gjennomgangsprosessen, legges det til en kommentar i den opprettede saken for hver gruppe av merknader i merknadene.

 

 

Ikke opprett saker / Ikke lagre merknader

Som standard er innstillingen satt til ikke opprett saker, som den kan settes tilbake til ved å velge ikke lagre merknader i rullegardinmenyen.

 

Opprett en ny saksmal

Klikk her for å lese mer om opprettelse av en saksmal.

 

Saksforhåndsvisning

Hvis en saksmal er valgt, klikker du på øyet ved siden av malen for å se innholdet i den saksmalene.

 

 

2.4 Lagre

Klikk på lagre for å lagre endringene

 

 

3. Ny valideringsarbeidsflyt

Gjennomgangsinnstillingssiden er ikke tilgjengelig for prosjekter som starter med den nye valideringsarbeidsflyten

Svarte dette på spørsmålet?