Hovedsiden
Oppdatert over en uke siden

Prosjekter

Prosjekter siden er den første siden du kommer bort i etter å ha logget inn i Catenda Hub.

Venstre navigasjons meny

Prosjekter siden

Klikk her for å lære mer om prosjekter siden.

Varslinger

Klikk her for å lære mer om varslinger siden.

Min konto

Klikk her for å lære mer om konto siden.

Organisasjoner

Klikk her for å lære mer om organisasjoner siden.

Organisasjonssiden viser en oversikt av alle organisasjoner som du er del av.

Dette verktøyet er hvor noen organisasjonseiere kan lage nye proejskter.

Mesteparten av brukere vil ikke se noe her.

Hjelp

Ved å klikke på hjelp knappen nederst på venstre navigasjons panel vil du finne de følgende lenkene:

Knapper øverst til høyre

Knappene øverst til høyre finnes hvor enn du er hen på Catenda Hub.

Dette betyr at varslingene og konto sidene altid vil være tilgjengelige til og med hvis venstre navigasjonsmeny har erndret.

Varslinger knappen

Varslinger knappen vil vise all ny inforamasjon som hører til prosjektene du er del av. Du kan altid se denne knappen øyvert til høyre i din skjerm.

Del lenke knappen

Del lenke funksjonen er bare tilgjengelig fra innsiden av et prosjekt og vil være grået ut på hovedsidene.

Konto knappen

Konto - Klikk her for å lese mer om konto siden.

Logg ut

Logg ut av Catenda Hub.

Du kan også logge ut ved å gå til hub.catenda.com/signout.