Inviter medlemmer siden
Oppdatert over en uke siden

Denne siden kan bli funnet ved å klikke på inviter medlemmer knappen øverst til høyre av medlemmer siden. Medlemmer siden er en underside til prosjektinnstillinger siden.

Tilgang påkrevd: Tilgang til invitering av medlemmer på prosjektinnstillinger siden.

Denne artikkelen inneholder informasjon om følgende saker:

Invitere et medlem

Følg stegene under for å invitere et nytt medlem.

1. Fyll inn e-post adressen til medlemmet du ønsker å invitere.

2. Trykk enter eller klikk på eposten med den venstre musknappen.

3. Valgfri - Inviter endten et medlem eller en administrator.

Bare administratorer vil kunne invitere andre administratorer.

Tilgang påkrevd: Prosjektadministrator

4. Valgfri - Velg teams

Velg teamene medlemmer bør være del av.

Hvis du tildeler et invitert medlem til et team, allerede før de blir del av prosjekte, vil de bli lagt til i teamet så snart de mottar invitasjonen.

Siden tilgangskontrol er konfigurert i teams på mange steder i Catenda Hub kan dette være en god strategi for å forsikre at de inviterte medlemmene ser de delene av prosjekte de skal ha tilgang til så snart de blir med i prosjektet.

Tilgang påkrevd: Prosjektadministrator

5. Trykk på legg til knappen

Viktig: Du må trykke på legg til knappen for minst et medlem for å kunne sende invitasjonen.

6. Valgfri - Velg hvilket språk du ønsker at standardteksten til invitasjonen skal være på. Dette kan være hjelpsomt der mottakeren av invitasjonen snakker et annet språk en det du bruker på Catenda hub.

7. Valgfri - Skriv en melding to å gå sammen med invitasjonen.

8. Klikk på send invitasjoner knappen

Merk: Hvis send invitasjoner knappen er lysegrønn og musepekeren blir til en forbudt peker er det endten fordi e-posten ikke er valid, medlemmet er allerede del av prosjektet eller du har ikke klikket op legg til enda.

Invitere en gruppe med medlemmer

Hvis hele gruppen skal ha den samme rollen og være del av det samme teamet kan du fylle inn mer enn en e-post adresse.

1. Fyll inn e-post adressen og trykk enter. Gjør det samme for hver ny e-post adresse.

1. Du kan også fylle inn en komma separert liste av epost adresser og trykke enter for å legge til flere e-post adresser av gangen.

2. Velg rolle/tilgang for de nye medlemmene

3. Velg teamene medlemmene bør være del av.

4. Trykk på legg til knappen.

5. Hvis det er medlemmer med forskjellige roller eller team kan de legges på sin egen linje med medlemmer etter å ha trykket på legg til knappen.

6. Klikk send invitasjoner knappen.

Varsel

Hvis invitasjonsmottakere ikke har konto enda vil de kunne følge lenken i eposten de har blitt tilsendt for å komme inn i prosjektet. Følger de lenken vil de da bli spurt om å opprette konto (ikke vær redd, kontoinnstillinger kan endres senere) og bli lagt til som medlem i prosjektet.

Brukere med en konto vil også kunne klikke på varselet generert når invitasjonen var sendt ut for å bli med i prosjektet.

Når brukeren mottar invitasjonen vil alle administratorer motta et varsel om at et medlem som har blitt me i projektet ble invitert av en bruker.

Stående invitasjoner

Etter en invitasjon har blitt sendt kan mottakerens e-post addresse bli funnet i stående invitasjoner menyet til høyre for inivter medlemmer siden.

Her vil du kunne se hvilke medlemmer har sendt ut invitasjoner og når de ble sendt.

Send på nytt

Hvis du er usikker på om invitasjonen har kommet frem kan du velge å sende invitasjonen på nytt ved å klikke på send på nytt knappen.

Den samme eposten med den samme invitasjonslenken vil sendes til invitasjonsmottaker.

Opphev

Hvis du ikke lenger ønsker at personen til hvem invitasjonen var sendt blir med i prosjektet kan du oppheve invitasjonen. Ved å klikke på opphev knappen vil invitasjonen fjernes fra stående invitasjoner listen.

Lenken i eposten som ble sendt vil ikke lenger la brukeren bli med i prosjektet etter å ha klikket på denne knappen.

Legge til organisasjonsmedlem

Organisasjonseiere vil kunne legge organisasjonsmedlemmer som allerede har en konto i Catenda til i prosjketet uten å måtte invitere de via e-post.

På denne måten trenger du ikke å vente for at de skal motta invitasjonen.

Klikk her for å lese mer om å invitere organisasjonsmedlemmer.