Medlemmer siden
Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å finne medlemmer siden som en under side til prosjektinnstillinger siden.

Members

Denne artikkelen inneholder informasjon om følgende tema:

Topp knapper

Invite member New team

Brukere med tilgang til å invitere medlemmer vil kunne finne inviter medlem knappen her.

Administrator vil kunne fine lag et nytt team knappen her.

Medlemmer

Medlemmer vinduet viser initialene/avataren for alle medelmmer i prosjektet.

Settings Members

Medlemmer raden

På venstre vil du kunne se alle medlemmer som er del av prosjektet.

For hvert medlem vises navn, epost og hvilket team de er del av.

Administrator team er vist i oransje, alle andre team er gråe.

Ved å klikke på medlemmen vil du bli tatt til medlem siden til det medlemmet.

Team raden

På høyre side vil du se alle team som er del av prosjektet.

Du vil også kunne se hvor mange medlemmer som er del av hvert team.

Ved å klikke på teamet vil du bli tatt videre til teamets team side.
By clicking on the team you will be directed to the team page of that team.

Lagre mer medlem data

Hvis du ønsker å lagre mer medlem data en gitt på medelmmer side er det anbefalt at du lager en saksliste med egne felt for de forskjellige kolommene du ønsker og da lager en sak per bruker.

Dette er hvordan en slik saksliste kan se ut:

Andre arbeidsflyt som er observert er å putte telefonnumer i ditt brukernavn. På denne måten vil nummeret ditt alltid være i sakene dine, til og med hvis de blir eksportert til steder utenfor Catenda.

Eksportere medlem data

Den eneste måten å eksportere medlem data for øyeblikket er ved å kopiere det og lime det inn et annet sted.

Få alle medlemmers e-poster

Det er et triks du kan bruker for å lett kopiere alle e-post adresser til brukere.

For å gjøre dette følg disse steg:

1. Klikke del lenke knappen øverst til høyre ved siden av profil bildet ditt.

2. Klikk på mottakere boksen og selekter "Alle brukere" (eller de brukere eller team som du har lyst å kopiere e-post adressene til)

3. Dra fra undersiden til mottaker boksen til toppen av mottaker boksen.

(Det kan hende du må scrolle ned først)

Du kan nå kopiere e-post adressene du har selektert ved bruk av høyre klikk -> kopier eller med ctrl+c.

Du vil kunne lime inn disse eposter i en epost mottaker boks og vil dermed kunne legge alle brukere til i en epost.