Hjemmeside
Organisasjoner
Legge til brukere uten epost invitasjon
Oppdatert over en uke siden

Organisasjonseiere vil kunne legge organisasjonsmedlemmer til i prosjekter uten å invitere de gjennom vanlig epost invitasjon.

I denne artikkelen vil du kunne finne informasjon om:

Legge til medlemmer i en organisasjon

For å kunne gjøre dette legg først til brukren som medlem i din organisasjon.

Hvis ditt domene er registrert med oss vil du kunne legge til brukere med eksisterende Catenda kontoer fra ditt domene som medlemmer til din organisasjon.

Hvis ditt domene ikke er registrert og du ser ikke den grønne "legg til fra domene" knappen kontakt gjerne brukerstøtte gjennom den svarte snakkeboblen nederst til høyre eller via support@catenda.com hvor vi gjerne hjelper deg å få dette stilt inn.

Legge en rekke organisasjonsmedlemmer til i et prosjekt

Hvis brukeren du har lyst å legge til er del av din organisasjon kan du legge de til i et prosjekt på organisasjons prosjekt siden ved å selektere prosjektet og klikke på 'Legg til nye medlemmer' på høyre informasjonspanel. Herfra kan du også invitere brukeren med vanlig epost invitasjon uten å være del av prosjektet selv.

Legge organisasjonsmedlemer til i en rekke prosjekter

Hvis du har lyst å legge et medlem til i flere prosjekter kan du gjøre dette ved å selektere brukeren på medlemmer siden og klikke på 'Legg til i prosjekter' i høyre sidepanel.