Gå til hovedinnhold

Statusarbeidsflyt Delt -> Publisert

Skrevet av Sjaak Velthoven

Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.

 

Følgende saker beskrives i denne artikkelen:

 

 

1. Tilgjengelighet på prosjekter

Den nye statusarbeidsflyten er en on-demand-funksjon som kan aktiveres for pågående prosjekter.

Nye prosjekter som opprettes basert på et malprosjekt der den nye statusarbeidsflyten er aktivert, vil også ha den nye statusarbeidsflyten aktivert.

 

'Utkast' vil avvikles og vil ikke lenger være tilgjengelig.

 

 

2. Aktivering av statusarbeidsflyt med 'delte' revisjoner

Den gamle statusarbeidsflyten (arv) med 'utkast' vil bli erstattet av den nye statusarbeidsflyten (med delte statuser) for pågående prosjekter som ikke bruker den gamle statusarbeidsflyten.

Delte statuser kan aktiveres i statusarbeidsflytmenyen på siden for dokumentinnstillinger.

 

 

Oppgraderingen fra statusarbeidsflyt med 'utkast' til statusarbeidsflyt med 'delte' dokumenter medfører disse effektene;

 

 

3. Catenda Hub

Delt status

Opplastinger vil alle begynne med en delt status når delte statuser er tilgjengelige i prosjektet.

Etter opplasting kan delte dokumenter publiseres.

 

Utkastdokumenter

Utkast vil avvikles, derfor kan nye utkast ikke lastes opp lenger.

Eksisterende utkast kan fortsatt brukes i gamle prosjekter (med begrensninger)

 

🖥️ Arbeidsområde og ✔️ Publisert-faner Separate faner (arbeidsområde og publisert) vil være tilgjengelige i dokumentområdet, der den publiserte fanen vil vise bare publiserte revisjoner.

 

 

En ny revisjonsnummerering vil vises (major.minor). #0.1, #0.2 og så videre for delte revisjoner og #1, #2, #3 og så videre for publiserte revisjoner.

 

3.1 Tilgangskontroll

Tilgangsrettigheter kan angis for publisering av delte revisjoner.

Dette lar brukere publisere delte revisjoner og endre publiserte statuser.

Tilgangskontroll vil vises på mappe-/dokumentnivå for å gi brukere rettigheten til å publisere dokumentrevisjoner med skrivetilgang.

Tilgangsrettigheter for visning av delt revisjon vil være tilgjengelige.

Her kan du hindre brukere med 'lesetilgang' fra å se delte revisjoner.

 

Gjennomganger

Bare delte revisjoner kan legges til en gjennomgangsforespørsel

 

Samlinger

Samlinger kan bare brukes til publiserte revisjoner

 

Dokumentmodeller

Modelområdet vil vise fanene (arbeidsområde og publisert) akkurat som i dokumentområdet.

Tilgangsrettigheter vil arves fra dokumenter.

 

Merknad: Vennligst informer prosjektmedlemmene dine om disse endringene når du aktiverer denne funksjonen på eksisterende prosjekter.

 

 

4. API-klienter

Siste revisjon Siste revisjon av dokumentet (kan være delt eller publisert) hentes med mindre annet er angitt i API-anropet

 

Opplastingsstandarder Opplastinger via API vil som standard være delte revisjoner når delte statuser er tilgjengelige i prosjektet.

 

Endringer i revisjonsnummer Revisjonsnumre vil være inkonsistente med revisjonsnumrene (major.minor) på Catenda Hub.

Du må oppdatere appen din.

 

Merknad: Vennligst informer prosjektmedlemmene dine om disse endringene når du aktiverer denne funksjonen på eksisterende prosjekter.

 

Klikk her for å lese mer om API-endringer

Svarte dette på spørsmålet?