Gå til hovedinnhold

Statusarbeidsflyt - Dokumentinnstillinger - Eldre versjon

Skrevet av Sjaak Velthoven

Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.

 

Statusarbeidsflyt-menyen finner du på dokumentinnstillingssiden.

I nye prosjekter er statusarbeidsflytene deaktivert som standard.

Det er mulig å starte et prosjekt med forhåndskonfigurerte statuser hvis prosjektet er basert på en malprosjekt.

 

Slik kan statusarbeidsflyt-menyen se ut etter at statusarbeidsflytene har blitt aktivert.

 

 

Når statusarbeidsflytene blir aktivert, vil følgende endre seg i prosjektet:

  • Stadiene Utkast og Publisert gjøres tilgjengelige.

  • Publisert - Statusen Publisert er i listen som standard.

  • Utkast - Statusene Under arbeid og Delt er i listen som standard

  • Ny informasjon som sendes inn i utkasttadiet som standard.

  • Kan lastes opp i publisert stadie med avmerkingsboks.

  • Standardstatus er satt til Ingen status.

  • En gjennomgangsmeny i dokumentinnstillinger vises.

  • En gjennomgangs underside til dokumentsiden vises.

 

Følgende saker beskrives i denne artikkelen:

 

 

1. Legg til status

Du kan legge til en status ved å klikke på Legg til status.

En ny status kan ha en farge, et navn og kan enten være et publisert eller utkast stadie.

 

 

2. Endre statuser

Status kan redigeres ved å klikke på blyantknappen til høyre for statusen.

 

 

Fargen og navnet på en status kan endres.

 

 

2.1 Sorteringsrekkefølge

Etter redigering klikker du på pilene for å flytte statusen opp og ned i listen over statuser innen samme stadie.

 

2.2 Arkivering av statuser

Statuser kan arkiveres ved å klikke på søppelbøtten til høyre for statusen.

Det er bare mulig å arkivere og gjenopprette statusen innen samme stadie.

Hvis den nå arkiverte statusen ble brukt på informasjon, vil statusen være synlig men gjennomstreket.

For kun å bruke publiserte statuser arkiverer du alle utkaststatuser.

For å deaktivere statusarbeidsflytene arkiverer du alle utkast- og publiserte statuser.

 

2.3 Gjenopprette statuser

Arkiverte statuser kan alltid gjenopprettes ved å klikke på "Vis arkiverte statuser" Her vises alle arkiverte statuser og kan gjenopprettes.

 

 

3. Standardstatus

Når en ny publisert revisjon gjøres enten ved opplasting eller ved publisering av utkast som resultat av en gjennomgang kan du velge hvilken status den skal ha som standard.

Denne statusen kan fortsatt endres før hvert dokument publiseres.

 

 

4. Opplastingsmeny

Slik kan opplastingsmenyen se ut når statusarbeidsflytene ennå ikke er aktivert.

 

 

Slik kan opplastingsmenyen se ut når statusarbeidsflytene har blitt aktivert.

 

 

4.1 Utkast som standard

Som standard er avmerkingsboksen Last opp som utkast merket av.

Denne boksen kan fjernes for å i stedet laste opp som publisert i stedet for utkast.

Som standard er standardutkaststatusen Under arbeid som er den første i listen.

En status fra listen over utkaststatuser kan velges før opplasting.

 

4.2 Fjern for å laste opp som publisert

Når avmerkingsboksen Last opp som utkast er fjernet, lastes informasjonen opp som publisert.

Som standard er standardpublisert status Ingen status.

En status fra listen over publiserte statuser kan velges før opplasting.

Svarte dette på spørsmålet?