Naar de hoofdinhoud

Rechtermenu op de pagina Leden

Geschreven door Sjaak Velthoven

Dit artikel is volledig automatisch vertaald.

 

Selecteer een element op de pagina Leden en Teams zodat de infoknop wordt weergegeven rechts van de zoek- of filterbalk.

Dit is waar de knop op de pagina kan worden gevonden:

 

 

De infoknop kan er ongeveer als volgt uitzien:

 

 

Klik op dit pictogram om een menu te openen waar velden voor de geselecteerde elementen kunnen worden gewijzigd.

 

De volgende thema's worden in dit artikel beschreven:

 

 

1. Rechtermenu op het tabblad Leden

Dit is hoe het rechtermenu op het tabblad Leden eruit kan zien:

 

 

Als u één lid hebt geselecteerd, kunnen de initialen of avatar, de naam en het e-mailadres van dat lid bovenaan het menu worden weergegeven.

 

Vervolgens worden het aantal geselecteerde leden en het totale aantal leden weergegeven.

 

De volgende thema's worden in dit gedeelte beschreven:

 

 

1.1 Leidenrol

Geef dit lid de status beheerder of lid.

Het is niet mogelijk om de rol van een projecteigenaar te wijzigen

 

 

Voor leden die niet de projecteigenaar zijn, kan het team worden gewijzigd. Vereiste toegang: Beheerder

 

1.2 Een lid aan een team toevoegen en verwijderen

Zowel de velden voor toevoegen als verwijderen van teams gedragen zich op dezelfde manier.

Klik in het veld om één of meer teams te selecteren Klik op een team in de vervolgkeuzelijst om het aan uw selectie toe te voegen.

Typ in het veld om teams in te perken waarvan u kunt kiezen.

Druk op Enter om het eerste team in de vervolgkeuzelijst aan de selectie toe te voegen. Vereiste toegang: Beheerder

 

1.3 De instellingen voor een lid opslaan

Als een geselecteerd lid een ander rol heeft dan de geselecteerde rol, wordt de rol van het lid bijgewerkt.

Leden die in de tabel zijn geselecteerd en nog geen deel uitmaken van teams in de selectie 'toevoegen aan teams', worden aan die teams toegevoegd.

Leden die in de tabel zijn geselecteerd en deel uitmaken van teams in de selectie 'verwijderen uit teams', worden uit die teams verwijderd.

 

Verwijderen heeft prioriteit

Ongeacht of het lid deel uitmaakt van een team of niet, als een team in zowel de selectie 'toevoegen aan teams' als 'verwijderen uit teams' is geselecteerd, wordt het lid uit teams verwijderd waar het deel van uitmaakt en wordt het niet aan teams toegevoegd waar het geen deel van uitmaakte.

 

 

2. Rechtermenu op het tabblad Teams

Dit is hoe het rechtermenu op het tabblad Teams eruit kan zien:

 

 

Als u één team hebt geselecteerd, kunnen de initialen of avatar, de naam en het aantal leden van dat team bovenaan het menu worden weergegeven.

 

2.1 Teamrol

Geef dit team de status beheerder of lid. Vereiste toegang: Beheerder

 

2.2 Leden aan en van teams toevoegen en verwijderen

Zowel de velden voor toevoegen als verwijderen van leden gedragen zich op dezelfde manier.

Klik in het veld om één of meer leden te selecteren Klik op een lid in de vervolgkeuzelijst om het aan uw selectie toe te voegen.

Typ in het veld om leden in te perken waarvan u kunt kiezen.

Druk op Enter om het eerste lid in de vervolgkeuzelijst aan de selectie toe te voegen. Vereiste toegang: Beheerder

 

2.3 De instellingen voor een team opslaan

Als een geselecteerd team een ander rol heeft dan de geselecteerde rol, wordt de rol van het team bijgewerkt.

Leden in de selectie 'lid toevoegen' die nog geen deel uitmaken van een team dat in de teamtabel is geselecteerd, worden aan dat team toegevoegd.

Leden in de selectie 'lid verwijderen' die deel uitmaken van een team dat in de teamtabel is geselecteerd, worden uit dat team verwijderd.

 

Verwijderen heeft prioriteit

Ongeacht of het lid deel uitmaakt van het team of niet, als een lid in zowel de velden 'lid toevoegen' als 'lid verwijderen' is geselecteerd, wordt het lid uit alle geselecteerde teams verwijderd waarvan het deel uitmaakte en wordt het niet aan teams toegevoegd waarvan het geen deel van uitmaakte.

Was dit een antwoord op uw vraag?