Dit artikel is volledig automatisch vertaald.
Om de instellingen voor leden-/Teams-rechten te bewerken:
Ga naar Leden in het hoofdmenu.
Klik op het lid of team waarvan u de toegang wilt bewerken.
Onder machtigingsinstelling kunt u kiezen tussen Beheerder of Lid.
Beheerders hebben volledige controle over het project en hebben toegang tot alle instellingen, behalve de instellingen van andere gebruikers en de privé-bibliotheekinstelling.
Leden hebben dezelfde rechten als beheerders, behalve voor het uitnodigen of verwijderen van leden, het maken en verwijderen van modellen en het wijzigen van projectinstellingen.
Om de rechten op te slaan, klikt u op de knop Rechten instellen