Dit artikel is volledig automatisch vertaald.
De volgende thema's worden in dit artikel beschreven:
1. Beschikbaarheid op projecten
De nieuwe status workflow is een functie op aanvraag die kan worden ingeschakeld voor lopende projecten.
Nieuwe projecten die zijn gebaseerd op een sjabloonproject waar de nieuwe status workflow is ingeschakeld, hebben ook de nieuwe status workflow ingeschakeld.
'Concepten' worden stopgezet en zijn niet langer beschikbaar.
2. Status workflow met 'gedeelde' revisies inschakelen
De oude status workflow (verouderd) met 'concepten' wordt vervangen door de nieuwe Status Workflow (met gedeelde statussen) voor lopende projecten die de verouderde status workflow niet gebruiken.
Gedeelde statussen kunnen worden geactiveerd in het menu Status workflow van de pagina Documentinstellingen.
De upgrade van status workflow met 'concepten' naar status workflow met 'gedeelde' documenten heeft deze effecten;
3. Catenda Hub
Gedeelde status
Uploads beginnen allemaal met een gedeelde status, zodra gedeelde statussen in het project beschikbaar zijn.
Na het uploaden kunnen gedeelde documenten worden gepubliceerd.
Conceptdocumenten
Concepten worden stopgezet, daarom kunnen nieuwe concepten niet meer worden geüpload.
Bestaande concepten kunnen nog steeds in oude projecten worden gebruikt (met beperkingen)
🖥️ Werkruimte en ✔️ Gepubliceerde tabbladen Afzonderlijke tabbladen (werkruimte en gepubliceerd) zijn beschikbaar in het documentgebied, waarbij het gepubliceerde tabblad alleen gepubliceerde revisies bevat.
Een nieuwe revisienummering verschijnt (major.minor). #0.1, #0.2 enzovoort voor gedeelde revisies en #1, #2, #3 enzovoort voor gepubliceerde revisies.
3.1 Toegangsbeheer
Toegangsrechten kunnen worden ingesteld voor het publiceren van gedeelde revisies.
Dit stelt gebruikers in staat om gedeelde revisies te publiceren en gepubliceerde statussen te wijzigen.
Toegangsbeheer wordt weergegeven op map-/documentniveau om gebruikers het recht te geven documentsities met schrijftoegang te publiceren.
Toegangsrechten voor het weergeven van gedeelde revisies zijn beschikbaar.
Hier kunt u gebruikers met 'leestoegang' verbieden gedeelde revisies te zien.
Goedkeuringen
Alleen gedeelde revisies kunnen aan een goedkeuringsaanvraag worden toegevoegd
Verzamelingen
Verzamelingen kunnen alleen voor gepubliceerde revisies worden gebruikt
Documentmodellen
Het modelgebied geeft de tabbladen (werkruimte en gepubliceerd) weer, net als in het documentgebied.
Toegangsrechten worden van documenten overgenomen.
Opmerking: Informeer uw projectleden over deze wijzigingen wanneer u deze functie inschakelt op bestaande projecten.
4. API-clients
Nieuwste revisie
Nieuwste revisie van document (kan gedeeld of gepubliceerd zijn) wordt opgehaald, tenzij anders in de API-aanroep is opgegeven
Standaardinstellingen voor uploads
Uploads via de API worden standaard ingesteld op een gedeelde revisie, zodra gedeelde statussen in het project beschikbaar zijn.
Wijzigingen revisienummer
Revisienummers zijn inconsistent met de revisienummers (major.minor) op Catenda Hub.
U moet uw app bijwerken.
Opmerking: Informeer uw projectleden over deze wijzigingen wanneer u deze functie inschakelt op bestaande projecten.
Klik hier om meer te lezen over API-wijzigingen

