Denne artikkelen er i sin helhet maskinoversatt.
Denne funksjonen gir deg muligheten til å opprette en arbeidsflyt for dokumentgjennomgang.
Bildet nedenfor beskriver trinnene som er nødvendige for å få prosessen på plass i prosjektet ditt.
Aktiver Status arbeidsflyt i Dokumentbibliotekinnstillingene dine
Rediger de tilgjengelige statusene etter behov
Du kan nå laste opp dokumenter som utkast
Når prosjektet inneholder utkast, kan du velge dem og opprette en ny gjennomgang
Følgende saker beskrives i denne artikkelen:
1. Gjennomgangsinnstillinger
Et viktig trinn er å justere gjennomgangsinnstillingene på prosjektinnstillingssiden.
En gjennomgangsforespørsel angir en utgiver (person som er ansvarlig for den endelige avgjørelsen om publisering) og en eller flere vurderere som er ansvarlige for å validere (eller ikke) settet med utkast
Hver vurdererer bestemmer om utkastet er Godkjent, Godkjent med kommentar eller Avvist
På slutten av vurderingen velger utgiveren resultatet av gjennomgangen ved å velge dokumentene som skal publiseres.
Fra gjennomgangsinnstillingene kan saker knyttet til dokumentene opprettes for å holde orden på prosessen senere
En detaljert demonstrasjon av disse trinnene er vist i følgende opplæring:
2. Kun bruke offentlige dokumentstatuser ved å deaktivere utkast
Tilgang kan gis og begrenses til opplasting av utkast. Også for brukere som ikke har tillatelse til å laste opp vanlige filer!
Hvis du vil slå av gjennomgangsflyt helt, kan du gjøre det ved å arkivere alle utkaststatuser i dokumentbibliotekinnstillingene.
Alternativet for opplasting som utkast i dokumentoplastedialogen vil da også forsvinne.
Det er mulig å beholde publiserte statuser selv om det ikke finnes utkaststatuser i prosjektet.
