Pluginner
Autodesk Navisworks
Catenda Hub Navisworks plugin
Oppdatert over en uke siden

Merk: Vårt installasjonsprogram for Catenda Navisworks BCF plugin versjon 1.3.0 er tilgjengelig her (den vil bli tilgjengelig på Autodesk app store i fremtiden).

Catenda Hub add-in for Autodesk® NavisWorks® er det perfekte verktøyet for prosjekter som samarbeides i Catenda Hub. Alle dine saker er synkroniserte i samtid mellom NavisWorks og Catenda Hub, som lar deg lage, få tilgang til, dele, og kommunisere saker. Saksformatet er BCF slik at sakene kan bli delt på tvers av hvilket som helst BCF aktivert BIM programvare eller platform.
Denne add-innen lar deg visualisere, skape, og redigere saker sømløst uten å forlate NavisWorks. Det er også mulig å laste ned og forbinde IFC modellen lagret i Catenda Hub til din lokale klient.

Funksjoner inkluderer:

• Tilgang til alle dine Catenda Hub prosjekter

• Filtrer og administrer saker på tvers av sakslister

• Lag nye saker rett fra NavisWorks

• Plasser saker i din NavisWorks modell

• Lag et nytt 3D view for hver kommentar

• Lag BCF saker fra konflikter funnet ved bruk av Clash detective

• Tilordne saker til andre prosjekt medlemmer

• Endre sak status og andre egenskaper

Cloud-based Collaboration

Catenda Hub gir din konstruksjonsdata liv i et cloud-basert samarbeids platform som strekker seg over hele bygningens livssyklus. Catenda Hub behandler din prosjekt informasjon fra oppstart av prosjektering til overlevering og utover, forsikrer data og kunnskapsbevaring på tvers av alle prosjekt faser.

Åpne standarder

Catenda Hub er et BIM samarbeidsverktøy som støtter alle buildingSMART standarder (IFC, bSDD, BCF, COBie). Det kommer med en rekke APIer for lett implementering av ditt eget programvare.