Alle samlingerHjemmeside
Konto varsel siden
Oppdatert over en uke siden

Du vil kunne finne varsel siden som den andre siden i venstre navigasjonsmenyet på startsiden til Catenda Hub.

varsel siden kan du finne alle varsel som er sendt til deg fra alle prosjekt.

Søk og filter

Klikk her for å lese mer om hvordan å filtrere for de forskjellige varselene du mottar og når du mottar hver type varsel.

E-post varsel

Hvis du har e-post varsel på for disse varsel vil disse også bli sendt til deg endten i en oppsummerings e-post eller i en separat epost per varsel.

Dette kan konfigureres i epost varsel innstillinger.

Hvis du ikke får epost, sjekke gjerne denne artikkelen.

Varsel innstillinger

Du vil kunne finne varsel innstillinger siden som en underside til varsel siden.