Alle samlingerHjemmesideVarsel
Varsel filtrering og funksjonalitet
Oppdatert over en uke siden

Påde i dine varselinnstillinger og i dine prosjektvarselinnstillinger vil du kunne konfigurere hvilke varsel du ønsker å motta.

I hvilke sitasjoner et varsel sendes for de forskjellige innstillingene vil foklares i denne artikkelen. Etter varselet er esndt kan det finnes igjen på kontovarselsiden og prosjektvarselsiden ved å åpne filtermenyet med filter knappen til venstre.

Denne artikkelen inneholder informasjon om følgende saker:

Lagrede filtre

Klikk her for å lese mer om hvordan å lagre et sett med filtre.

Dato filtre

Med dato filteret kan du selektere en tidsramme for når varsel ble sendt.

From en uke siden - dateFrom=last-week

Varsel fra den siste uken.

From en måned siden - dateFrom=last-month

Hvis du navigerer til din kontovarselside vil den filtreres etter den siste måneders varsel som standard.

From et år siden - dateFrom=last-year

Varsel fra det siste året.

Velg en dato - date-from=<Epoch Unix Timestamp>&date-to=<Epoch Unix Timestamp>

Les denne artikkelen for å lære om hvordan å lett selektere dato på en side.

Alle varsel

For å se alle varsel du noensinne har mottat, fjern dateFrom filteret fra URL i søkelinjen.

Type

Typemenyet inkluderer alle varseltyper som det er mulig å filtrere for.

Varsel er delt opp i følgende typer:

Alle - type=all

Alle varsel er både sendt i nettleser og via epost som standard.

Hvis du går til varselsiden vil den filtreres etter den siste måneders varsel som standard.

Hvis du fjerner dateFrom filteret fra URL i søkelinjen og blruker type=all filteret vil du kunne se alle varsel du noensinne har mottett.

Modeller - type=models

Ny modell - type=new-model

Varselinnstillingsvalg: En ny modell er opprettet

Sendt til og med hvis ingen bokser er huket av i innstillinger

Innsjekking feilet - type=checkin-failed

Hvis formateringen til din IFC fil på en eller annen måte ikke er gjenkjent av vårt system.

Importering feilet - type=import-failed

Kan skje hvis din nettverkskonling blir avbrutt under opplasting.

Import fullført - type=import-completed

Når en modell er ferdigprosessert

Varselinnstillingsvalg: En ny revisjon er importert

Vellykket eksport - type=export-completed

Når din modelleksport suksessfult blir ferdigzippet og er klar for nedlasting.

Varselinnstillingsvalg: En ny eksport er opprettet

Saker - type=issues

Ny sak - type=new-issue

Dette er det eneste varselet du får om en sak hvis du ikke følger saken.

Tilordner, etterspørrende og medlemmer som nevnes i saker er automatisk følgere til saken og vil få varslene under.

Varselinnstillingsvalg: En ny sak er opprettet

Ny kommentar - type=new-comment

Hvis du verker er tilordnet eller etterspørrende til en sak, men følger saken vil du vå dette varselet.

Dette kan skje hvis du tidligere tilordnet, etterspurte, nevnte eller fulgte saken manuelt.

Hvis du ikke ønsker fremtidige varsel om denne skane kan du avfølge saken gjennom selekterte enhetsaksjoner i sakslisten.

Varselinnstillingsvalg: tilordnet meg - En sak er tilordnet deg

Varselinnstillingsvalg: etterspurt av meg - En sak er etterspurt av deg

Varselinnstillingsvalg: fulgt av meg- En sak er fulgt av deg

Tilordnet meg - type=issue-assigned

Varselinnstillingsvalg: En sak er tilordnet meg

Team tilordnet - type=issue-team-assigned

Når et team blir tilordnet en sak

Nevner meg - type=issue-mentioned

Varselinnstillingsvalg: En sak nevner meg eller mine team

Team nevnt - type=issue-team-mentioned

Varselinnstillingsvalg: En sak nevner meg eller mine team

Status oppdatert - type=status-updated

Hvis du hverken er den tilordnede eller etterspørrende av saken men følger saken vil du få dette varselet.

Dette kan skje hvis du tidligere var tildelende, etterspørrende, nevnt i saken eller manuelt fulgte saken. Hvis du ikke ønsker å få fremtidige varsel om saken kan du avfølge saken gjennom selekterte enhetsaksjoner i sakslisten.

Varselinnstillingsvalg: tilordnet meg - En sak er tilordnet deg

Varselinnstillingsvalg: etterspurt av meg - En sak er etterspurt av deg

Varselinnstillingsvalg: fulgt av meg- En sak er fulgt av deg

Type oppdatert - type=type-updated

Hvis du hverken er den tilordnede eller etterspørrende av saken men følger saken vil du få dette varselet.

Dette kan skje hvis du tidligere var tildelende, etterspørrende, nevnt i saken eller manuelt fulgte saken. Hvis du ikke ønsker å få fremtidige varsel om saken kan du avfølge saken gjennom selekterte enhetsaksjoner i sakslisten.

Varselinnstillingsvalg: tilordnet meg - En sak er tilordnet deg

Varselinnstillingsvalg: etterspurt av meg - En sak er etterspurt av deg

Varselinnstillingsvalg: fulgt av meg - En sak er fulgt av deg

Sendt til og med hvis ingen bokser er huket av i innstillinger

Flytting vellykket - type=issues-move-success

Flytting feilet - type=issues-move-failed

Importering feilet - type=issues-import-failed

Import fullført - type=issues-import-success

Sukksessfult importering av BCF til <Saksliste>

Sukksessfult importering av PDF til <Saksliste>

Sukksessfult importering av Excel til <Saksliste>

Exportering feilet - type=issues-export-failed

Vellykket eksport - type=issues-export-success

Sukksessfult importering av BCF 3.0 til <Saksliste>

Sukksessfult importering av BCF 2.1 til <Saksliste>

Sukksessfult importering av BCF 2.0 til <Saksliste>

Sukksessfult importering av PDF til <Saksliste>

Sukksessfult importering av Excel til <Saksliste>

Dokumenter - type=documents

Dokument lagt til - type=document-created

Varselinnstillingsvalg: Et dokument eller en mappe er opprettet

Ny dokumentrevisjon - type=document-revision-uploaded

Varselinnstillingsvalg: En ny dokumentrevisjon er lastet opp

Virus funnet - type=document-file-infected

Hvis et dokument er oppdaget til å være infisert med et virus vil du få et varlel uansett prefaranssen i epostvarselinnstillinger.

Et varsel vil også sendes til administratorer i prosjektet til det infiserte dokumentet.

Varselet vil si hvem som lastet opp hvilket dokument og hvor det ble lastet opp til.

Hvis dine epostvarsel er skrudd helt av vil dette varselet ikke bli sendt som et epost varsel. Du vil fortsatt motta varselet på Catenda Hub selv hvis Catenda Hub varsel er skrudd helt av.

Merk: Dette varselet sendes til og med når alle varsel er skrudd helt av

Dokument fjernet - type=document-deleted

Varselinnstillingsvalg: Et dokument eller en mappe er fjernet

Dokumenter fjernet - type=documents-deleted

Varselinnstillingsvalg: Flere dokumenter eller mapper er fjernet

Dokumenter lastet opp - type=documents-uploaded

Varsel sendt om: Et dokument er lastet opp av en annen bruker

Dokument godkjenning

Varselinnstillingsvalg: Jeg blir satt som publiserer i en godkjenning

Varselinnstillingsvalg: Et team jeg er medlem av blir satt som publiserer i en godkjenning

Varselinnstillingsvalg: Jeg blir satt som gjennomgåer for en godkjenning

Varselinnstillingsvalg: Ny kommentar i godkjenning

Zip utpakking fullført

Varsel sendt om: Importeringen av en zippet mappe er vellykket

Merk: Dette varselet sendes til og med når alle varsel er skrudd helt av

Din zip-nedlasting er ferdig

Hvis du har lastet ned flere dokumenter på en gang vil en zip forberedes.

Denne zippen kan lastes ned fra varselet til en gitt tid, selv hvis du lukker nettleser og åpner den på nytt.

Klikk på "Klikk for å laste ned (...MB)" tekst delen av varselet for å laste ned zip filen.

Hvis du bare klikker på varselet vil siden lastes inn på nytt.

Navnet til nedlastingszippen vil være <Nedlastings GUID>.zip i motsetning til navnet til zippen du automatisk får når du venter på at zippen skal bli ferdig med zippingen etter å ha klikket på nedlast som er <Prosjetknavn>-<Dokumeneter>-<Tidsmernad>.zip
Varselet sendes til: Brukeren som har lastet ned dokumentene

Merk: Dette varselet sendes til og med når alle varsel er skrudd helt av

Samlinger - type=document-collections

Samling fullført - type=library-item-collection-finalized

Varsel sendt om: Du eller et team du er del av er satt som følger til en samling og samlingern er fullført.

Varselinnstillingsvalg: Samling fullført

Followed a collection - type=library-item-collection-made-follower

Varsel sendt om: Du eller et team du er del av er lagt til som føger i en samling.

Varselinnstillingsvalg: Blitt følger til en samling

Unfollowed a collection - type=library-item-collection-removed-follower

Varsel sendt om: Du eller et team du er del av var fjernet fra en samling.

Varselinnstillingsvalg: Sluttet å følge en samling

Collection updated - type=library-item-collection-updated

Varsel sendt om: En samling er delt med psorjketet og su eller et team du er del av er satt som følger til samlingen.

Varselinnstillingsvalg: Samling endret

Collection made private - type=library-item-collection-made-private

Varsel sendt om: Du eller et team du er dle av er satt som følging til samlignen som er delt me dprosjektet og samlingen settes som privat.

Varselinnstillingsvalg: Samling gjort privat

Collection deleted - type=library-item-collection-deleted

Varsel sendt om: En administrator sletter en samling laget av deg.

Varselinnstillingsvalg: Samling slettet

Collection shared externally - type=library-item-collection-shared-externally

Varsel sendt om: En administrator deler en samling som er laget av deg eksternt.

Varselinnstillingsvalg: Samling delt eksternt

Medlemmer - type=members

Ny invitasjon - type=invite

Varsel sendt om: Em annen bruker sender ut en invitasjon. Varselet beskriver hvilken bruker er invitert av hvem.

Varselinnstillingsvalg: En bruker blir invitert til prosjektet

Nytt medlem - type=member-accept-invitation

Varsel sendes om: En bruker akksepterer en invitasjon og blir med i et prosjekt du er del av.

Varselinnstillingsvalg: En ny bruker har blitt med i prosjektet

Lagt til i team - type=member-added-to-team

Varsel sendt om: Du er lagt til i et team

Nytt team medlem - type=project-member-added-to-team

Varselinnstillingsvalg: Et medlem blir lagt til i et team

Prosjekt

Prosjetnavn - projects=<Project GUID>

Begrensning

Antall varslinger per side - limit=<Notification amount>

Merk at det kan ta lenger for siden å laste med flere varsel.

Side

Gjeldende side med varsel - page=<Page number>

Obligatoriske varsel

Det er noen varsel som sendes til og med hvis du ikk har huket av noen av boksene i varselinnstillinger.

Sendt til og med hvis ingen valgbokser er huket av

En type import eller eksport som prosesserer i bakgrunnen vil produsere et varsel om at resultatet endten har fullført eller feilet.

Hvis du skrur av varsel totalt med av/på knappen øverst til høyre vil ikke disse varsel sendes heller.

Sendt til og med når alle varsel er koblet av

Varsel om lenker delt med brukere via sharelink funksjonen vil alltid lage varsel for brukeren, til og med hvis brukeren har koblet varsel totalt av med av/på knappen øverst til høyre på varslinger siden.