GĂ„ til hovedinnhold
Alle samlingerCatenda SiteđŸ“±
Last ned din mobile app Catenda Site đŸ“Č
Oppdatert over en uke siden

Merk: Ved Ä klikke pÄ lenken under kan du finne installasjonsfilen til appen.

Versjon v3.5.0
Android: Play store
IOS: App store

​Be om en demo pĂ„ vĂ„r nettside

Om Catenda Site

Catenda stĂžtter deg i din bygge og infrastruktur prosjekter

Med Catenda Site fortsetter denne stÞtten mens du der pÄ byggeplassen.

SakshÄndtering

HĂ„ndter dine saker fra hvor som helst: lag, organiser og samarbeid gjennom saker.

2D og 3D visninger

Utforsk bÄde 2D tegnigner og 3D modeller innen applikasjonen for et omfattende prosjektoversikt

Offline tilgang

Fortsett Ä jobbe mens du er offline: fÄ tilgang til dine prosjekt, visninger og lag saker uten Ä mÄtte ha tilgang til internettet.

Dokumentbibliotek tilgang

Vis prosjekt dokumenter: fÄ tilgang til ditt dokumentbibliotek og ha all formasjon lett tilgjengelig.

Stedsbasert navigasjon

Plasser saker med nÞyaktighet ved Ä bruke modeller og etasjeplan bÄde i 2D og 3D for Ä simplifisere byggeplassnavigasjon.

Logg inn

Etter nedlasting og installering av din mobile applikasjon, skriv in epost adressen og passordet du er vandt til fra nettleseren:

Du er koblet pĂ„! 🎉

Etter Ă„ ha logget inn vil du bli tatt til prosjekter siden hvor du kan selektere ditt prosjekt.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?