Konto siden
Oppdatert over en uke siden

Dine kontoinnstillinger har du mulighet til å finne på to steder:

1. I venstre navigasjonsmeny på hovedsiden til Catenda Hub.

2. I nedtrekksnenyet som kommer opp etter å ha klikket profilbildet hvor enn du er på Catenda Hub.

Projects

Kontosiden har tre undersider

Konto

kontosiden er det mulig å endre ditt brukernavn og profilbilde.

Det er ikke mulig å endre e-postadressen etter som den er bundet til din konto.

Update your profile information

På kontosiden vil du kunne se informasjon om følgende undersider:

Preferanser

preferansersiden er det mulig å:

1. Endre sårpket til Catenda Hub

2. Velge i hvilket format du ønsker å se dato og tidsinnstillinger.

Customize various aspects in Catenda Hub

Som standard vises dato og tidsinnstillinger som relativt til din gjeldende tid.

Det betyr at en sak som er laget eller en modell som er lastet opp vil vises som å ha vært laget for 1 uke eller 1 måned siden.

Hvis du trenger mer spesifikk informasjon enn det for eksempel for å kunne se hvor mye tid som har gått mellom to filer som var lastet opp kort etter hverandre er det mulig å skru dette valget av.

Dato og tid rundt Catenda Hub vil å vises med spesifikk dato og tid til hendelsen.

Autentisering

autentiseringssiden er det mulig å:

1. Endre ditt passord

Control how you log in

Applikasjoner

applikasjonersiden vil du kunne se koblede applikasjoner hvis du har gitt noen applikasjoner tilgang til din konto.

Klikk her for å se hvilke applikasjoner du kan koble mot

Manage your applications and applications accessing your data