Recente updates
Tabelweergave in het documenten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De documenten pagina wordt nu op een andere manier weergegeven 🎉🎉

Nieuwe kolommen

De reeks kolommen is als volgt

Naam

Revisie

Revisienaam

Modelnaam

Status

Grootte

Labels

Gepubliceerd

Koppelingen

Viewer

Aangemaakt

Revisienaam

Dit is de naam van het originele bestand dat geüpload was.

In contrast tot de documenten naam in de naam kolom kan deze niet veranderd worden.

Modelnaam

Als modellen als documenten aangezet is voor uw project zal de naam van het model dat aan de ifc gekoppeld is in deze kolom zien.

Viewer

Deze kolom laat u ifc bestanden en point clouds in de 3D viewer openen. Dit bestond voor deze update maar heeft nu zijn eigen kolomnaam.

Als u modellen als documenten aangezet hebt voor uw project kunnen ifc het 2D en 3D view van het document-model ifc bestand direct vanuit het documenten gedeelte geopend worden.

Aangemaakt

Deze kolom zal u laten weten wanneer het document oorspronkelijk aangemaakt was.

Dit verschilt van gepubliceerd, aangeziend deze kolom de tijd en datum van het publiceren van de laatste revisie in het document bevat.

Dynamische kolommen

De nieuwe kolommen zijn meer dynamish.

Kolomn keuzelijst

Rechts boven in de documententabel zal u een nieuwe functie vinden die "Kollommen" heet.

Deze keuzelijst laat u de reeks kolommen herschikken en kolommen weergeven of verbergen. U kunt zelfs de checkboxen verbergen als u dat zou willen!

Kolom koprij

Kolommen slepen

U kunt de koprij van en kolom slepen om de kolom links en rechts te herschikken.

Als u de koprij buiten de tabel sleept zal u de kolom verbergen.

Om de kolom terug te krijgen kan deze weer aangezet worden in de kolom keuzenlijst.

Breedte veranderen

U kunt de scheidingslijn tussen de kolommen in de koprij sleepen om de breedte naar uw wens te veranderen net als in het issues gedeelte. Uw voorkeur van beedte zal tot de volgende keer worden onthouden.

Automatisch aanpassen

Dubbelklik de scheidingslijn tussen twee kolommen in de koprij om automatisch de breedte aan te passen aan de inhoud van de kolom.

Dit kan handig zijn bij het weergeven van lange documentennamen.

De breedte die u veranderd zal allen voor u worden veranderd en niet voor iedereen in het project.

Dynamische rijen

U kunt nu mappen/documenten tot een map slepen om deze naar deze map te verplaatsen.

Bovenaan kunt u ook zien hoe veel rijen er geselecteerd zijn.

Sorteren

Als u op de koprij van de documententabel klikt zal de tabel naar deze kolom gesorteerd worden. De pijltjes naast de titel van de rij zijn een indicatie naar welke kolom de tabel op dit moment gesorteerd is en in welke richting deze sortering is.

Documenten selecteren

Het is nu veel makkelijker om documenten te selecteren door op de rij van het document te klikken. Hier voor werdt u naar de inhoud van de map/het bestand gebracht na op de rij te klikken.

Om nu bij de inhoud van de map/het document te komen moet op de naam geklikt worden.

Selectie veranderen

Als u control inhoud kunt u documenten/mappen tot uw selectie toevoegen/verwijderen.

Reeks selecteren

Als u shift ingedrukt houd kunt u alle documenten tussen document waar u op kliken en het dichtsbijzijnde geselecteerde document selecteren.

Rechter informatie paneel

Sommige nieuwe functies die zijn aangevraagd zijn hier toegankelijk gemaakt.

Het is nu mogelijk om in eek keer labels uit meerdere documenten te verwijderen.

Ook is het mogelijk om statussen ven meerdere documenten in een keer te veranderen.

Compacte weergave

Naast de kolommen keuzenlijst kunt u nu de compacte weergave selecteren.

Dit is extra handig bij schermen met mindere resolutie.

Nieuwe filters

U kunt nu filteren naar de persoon die een document aangemaakt heeft en wie een document gepubliceerd heeft door op "Aangemaakt door" en "Gepubliceerd door" te filteren.