Prosjekter siden
Oppdatert over en uke siden

Prosjekter siden er den første siden du kommer bort i etter du logger inn i Catenda Hub.

På prosjekter siden vil du kunne se en helhetlig liste av alle prosjektene du er medelem av.

Åpne et prosjekt

Klikk på prosjektikonet til dit prosjektet du velger i prosjekt listen.

Du blir da tatt til prosjektets dashbord.

Venstre Meny

I menyet på venstre side vil du kunne se de følgende menyene.

Topp knapper

Hvis ditt nåværende plan og tilgang tillater det, kan du lage et nytt prosjekt ved å klikke på denne knappen. Ellers, for å lage et nytt prosjekt, kontakt support ved å klikke på den svarte snakkeboblen nederst til høyre eller send epost til support@catenda.com

Vi kan gjerne oppgradere planen din eller lede deg gjennom opprettelsen av prosjektet.

Filtre

Eier

Alle - standard

Prosjekter kan eies av brukere eller organisasjoner.

Hvis du lage et freemium prosjekt pleier det å være brukeren som er eieren av prosjektet.

Våre kunder ofte hare sine prosjekter samlet i en eller flere organisasjoner.

Filtrere prosjekter etter navn

Når du filtrerer blir ikonene til dine favoritt prosjekter borte og prosjektene som stemmer overens med filteret vil bli vist.

Prosjekt snarveier

Favoritter

Du kan markere ditt prosjekt som favoritt ved å klikke på stjernen ved siden av hvert prosjet i prosjekt listen. Alle prosjekter markert som favoritt vil dukke op med ikoner over prosjekt listen.

Kart

Kart fanen vil vise stedsfeste til alle prosjektene du er medlem i som en del av et verdenskart som kan zoomes i. Stedsfestet er basert på Geolokasjon for hvert prosjekt.

Projecter listen

Hvis det er din første kang i Catenda Hub må du inviteres til et prosjekt for å kunne se et prosjekt i prosjekter listen.

Hvis du er et medlem til noen av prosjektene vil du kunne se prosjektet i listen av dine prosjekt her.

Hvis du har oprettet et prosjekt med nytt prosjekt knappen vil du automatisk være lagt til i prosjektet.

Hvis en organisasjonseier lager et prosjekt gjennom organisasjonsverktøyet vil de måtte legge seg selv til for i prosjektet for å få det til å dukke opp i listen.

Stjerne

Til venstre for prosjektet vil du kunne finne en stjerne som kan klikkes for å legge til prosjektet som favoritt.

Navn

Prosjekter sorteres etter den typiske sorterings rekkefølgen rundt Catenda.

Sist oppdatert

Datoen prosjektet sist ble oppdatert.

Utløpsdato

Hvis ditt prosjekt har utløpt vil du se rød tekst til høyre for prosjektnavnet som sier at prosjektet har utløpt.