Naar de hoofdinhoud

Status werkstroom - Documentinstellingen - Legacy

Geschreven door Sjaak Velthoven

Dit artikel is volledig automatisch vertaald.

 

Het menu Status werkstroom is te vinden op de pagina documentinstellingen.

In nieuwe projecten is de Status werkstroom standaard uitgeschakeld.

Het is mogelijk om een project te starten met vooraf geconfigureerde statussen als het project is gebaseerd op een templateproject.

 

Dit is hoe het menu Status werkstroom er kan uitzien nadat de Status werkstroom is geactiveerd.

 

 

Wanneer de Status werkstroom is geactiveerd, zullen de volgende dingen in het project veranderen:

  • De fasen Concept en Gepubliceerd zijn beschikbaar.

  • Gepubliceerd - De Status Gepubliceerd staat standaard in de lijst.

  • Concept - De statussen Werk in uitvoering en Gedeeld staan standaard in de lijst

  • Nieuwe informatie ingediend in de conceptfase standaard.

  • Kan met selectievakje in gepubliceerde fase worden geüpload.

  • De standaardstatus is ingesteld op Geen status.

  • Een goedkeuringenmenu verschijnt in documentinstellingen.

  • Een goedkeuringen-subpagina op de documentenpagina verschijnt.

 

De volgende thema's worden in dit artikel beschreven:

 

 

1. Status toevoegen

U kunt een Status toevoegen door op Status toevoegen te klikken.

Een nieuwe Status kan een kleur en naam hebben en kan een gepubliceerde of conceptfase zijn.

 

 

2. Statussen wijzigen

Status kan worden bewerkt door op de potloodknop rechts van de Status te klikken.

 

 

De kleur en naam van een Status kunnen worden gewijzigd.

 

 

2.1 Sorteervolgorde

Klik na het bewerken op de pijlen om de Status omhoog en omlaag in de statuslijst binnen de fase te verplaatsen.

 

2.2 Statussen archiveren

Statussen kunnen worden gearchiveerd door op de prullenbakknop rechts van de Status te klikken.

Het is alleen mogelijk om de Status binnen dezelfde fase te archiveren en herstellen.

Als de nu gearchiveerde Status op informatie is toegepast, is de Status zichtbaar maar doorgestreept.

Om alleen gepubliceerde statussen te gebruiken, archiveert u alle conceptstatussen.

Om de Status werkstroom uit te schakelen, archiveert u alle concept- en gepubliceerde statussen.

 

2.3 Statussen herstellen

Gearchiveerde statussen kunnen altijd worden hersteld door op "Gearchiveerde statussen weergeven" te klikken.

Hier worden alle gearchiveerde statussen weergegeven en kunnen ze worden hersteld.

 

 

3. Standaardstatus

Wanneer een nieuwe gepubliceerde revisie wordt gemaakt door uploaden of door concepten te publiceren als gevolg van een goedkeuring, kunt u kiezen welke Status deze standaard zal hebben.

Deze Status kan nog steeds vóór het publiceren van elk Document worden gewijzigd.

 

 

4. Menu Uploaden

Dit is hoe het menu Uploaden er kan uitzien wanneer de Status werkstroom nog niet is geactiveerd.

 

 

Dit is hoe het menu Uploaden er kan uitzien wanneer de Status werkstroom is geactiveerd.

 

 

4.1 Standaard concept

Standaard is het selectievakje Upload als concept ingeschakeld.

Dit selectievakje kan worden uitgeschakeld om in plaats van concept als gepubliceerd te uploaden.

Standaard is de standaardconceptstatus Werk in uitvoering, de eerste in de lijst.

Een Status uit de lijst met conceptstatussen kan worden geselecteerd vóór het uploaden.

 

4.2 Uitschakelen om als gepubliceerd te uploaden

Wanneer het selectievakje Upload als concept is uitgeschakeld, wordt informatie als gepubliceerd geüpload.

Standaard is de standaard gepubliceerde Status Geen Status.

Een Status uit de lijst met gepubliceerde statussen kan worden geselecteerd vóór het uploaden.

Was dit een antwoord op uw vraag?