Dit artikel is volledig automatisch vertaald.
Dit is hoe het statuswerkstroommenu op de pagina met documenten instellingen er kan uitzien voor projecten die gedeelde herzieningen na 2 oktober 2025 hebben ingeschakeld.
In nieuwe projecten is de statuswerkstroom standaard uitgeschakeld.
Dit is hoe het statuswerkstroommenu er kan uitzien:
Projecten die zijn gemaakt op basis van een sjabloonproject en projecten die gedeelde herzieningen voor 2 oktober 2025 hebben ingeschakeld, zien het verouderde statuswerkstroommenu.
De volgende thema's worden in dit artikel beschreven:
Gedeelde statussen - Gepubliceerde statussen - Status toevoegen - Statussen wijzigen - Standaardstatus - Menu uploaden
1. Gedeelde statussen
Schakel gedeelde statussen in om aan te sluiten bij ISO 19650 en configureer werkstromen.
Dit is hoe het statuswerkstroommenu er kan uitzien na het inschakelen van gedeelde statussen
De volgende thema's worden in dit gedeelte beschreven:
1.1 Gedeelde statussen inschakelen
Standaard is er één gedeelde status met de naam "gedeeld" geconfigureerd.
Typische gepubliceerde statussen die worden toegevoegd zijn:
WIP - Blauw
Werk in uitvoering - Blauw
Interne validatie - Blauw
Projectwijzigingen
Informatie begint met een minor revisienummer: 0.1, 0.2, 1.1, enz...
Informatie kan worden gepubliceerd om een major revisienummer te ontvangen: 1.0, 2.0, 3.0, enz..
Het menu voor toegangsbeheer op de Documenten pagina heeft een extra kolom waar toegang tot gedeelde herzieningen en publicatierechten kunnen worden geconfigureerd.
Gedeelde en gepubliceerde statussen - Nieuwe informatie ingediend in de gedeelde fase.
De standaardstatus is ingesteld op Gedeeld.
Een goedkeuringenmenu in documenten instellingen verschijnt.
Een goedkeuringen subpagina naar de Documenten pagina verschijnt.
1.2 Gedeelde statussen uitschakelen
Projectwijzigingen
Gepubliceerde statussen - Nieuwe informatie ingediend in de gepubliceerde fase.
De standaardstatus is ingesteld op Geen status.
Het goedkeuringenmenu in documenten instellingen is uitgeschakeld.
De goedkeuringen subpagina naar de Documenten pagina is uitgeschakeld.
2. Gepubliceerde statussen
Standaard is er één gepubliceerde status met de naam "gepubliceerd" geconfigureerd.
Klik op Status toevoegen om meer statussen toe te voegen.
Typische gedeelde statussen die worden toegevoegd zijn:
Gepubliceerd, met opmerkingen - Lichtgroen
In afwachting - Geel
Afgewezen - Rood
3. Status toevoegen
U kunt een status toevoegen door op Status toevoegen te klikken.
Een nieuwe status kan een kleur en een naam hebben.
Statussen kunnen ofwel aan de lijst met gedeelde statussen ofwel aan de lijst met gepubliceerde statussen worden toegevoegd.
4. Statussen wijzigen
Status kan worden bewerkt door op de potloodknop rechts van de status te klikken.
De kleur en naam van een status kunnen worden gewijzigd.
4.1 Sorteervolgorde
Klik na het bewerken op de pijlen om de status omhoog en omlaag in de lijst met statussen binnen de fase te verplaatsen.
4.2 Statussen archiveren
Statussen kunnen worden gearchiveerd door op de prullenbakknop rechts van de status te klikken.
Het is alleen mogelijk om de status binnen dezelfde fase te archiveren en terug te zetten.
Als de nu gearchiveerde status op informatie was toegepast, is de status zichtbaar maar doorgestreept.
4.3 Statussen herstellen
Gearchiveerde statussen kunnen altijd worden teruggezet door op "Gearchiveerde statussen weergeven" te klikken.
Hier worden alle gearchiveerde statussen weergegeven en kunnen ze worden hersteld.
5. Standaardstatus
De status die standaard wordt weergegeven wanneer de publicatieactie wordt gebruikt voor een gedeelde herziening.
Een ander status kan nog steeds worden geselecteerd voordat u publiceert.
Gedeelde herzieningen kunnen ook worden gepubliceerd via goedkeuringsaanvragen.
Afhankelijk van welke werkstroom de indiener namens hun indienerstenteam heeft geselecteerd, wanneer een lid een definitieve validatie namens het uiteindelijke validatieteam uitvoert, zal de status van het document van de gepubliceerde herziening veranderen op basis van de werkstroomconfiguratie.
6. Menu uploaden
6.1 Gedeelde statussen ingeschakeld
Dit is hoe het uploadmenu er kan uitzien wanneer de gepubliceerde en gedeelde werkstroom is aangevraagd om te worden ingeschakeld op een project.
Standaard is de standaard gedeelde status "Gedeeld".
Een status uit de lijst met gedeelde statussen kan worden geselecteerd voordat u uploadt.
6.2 Gedeelde statussen uitgeschakeld
Dit is hoe het uploadmenu er kan uitzien wanneer gedeelde statussen zijn uitgeschakeld.
Standaard is de standaard gepubliceerde status geen status.
Een status uit de lijst met gepubliceerde statussen kan worden geselecteerd voordat u uploadt.





